Forum Gry > Inne gry
SW: The Old Republic
[CBIRR] Soobocz:
Abonament to 30 zł miesięcznie. A gra ma klimacik :)
A i pew pew tez jest ftp. Możesz wpadać na warzony chyba 5 dziennie czy jakoś tak. Ograniczenie jest :) wszystko można robić w formie f2p tylko wolniej to idzie i tak jak napisałem są pewne ograniczenia.
MGGG:
http://swtor.pl/ograniczenia-wersji-free-to-play/
wg tego co tu napisali sa 3 warzony, ktore bardzo lubilem grac, za darmo na tydzien
KiFuso:
--- Cytat: MGGG w Styczeń 09, 2013, 00:28:27 ---http://swtor.pl/ograniczenia-wersji-free-to-play/
wg tego co tu napisali sa 3 warzony, ktore bardzo lubilem grac, za darmo na tydzien
--- Koniec cytatu ---
Info nieaktualne, jest 5 warzonów tygodniowo.
Wróciłem do SWTOR po porażce z GW2... i imo jest to aktualnie jedyne mmorpg które posiada fajny klimat i w miarę ok gameplay jak i ilość contentu (i balans :P). Brakuje strasznie jakiegoś mass/open pvp... ilum zrevampują nie-wiadomo-kiedy :-(
Ludzie zawsze będą narzekać na jakiekolwiek F2P....
Asag:
--- Cytat: KiFuso w Styczeń 09, 2013, 00:44:20 ---Ludzie zawsze będą narzekać na jakiekolwiek F2P....
--- Koniec cytatu ---
Wiadomo że na F2P muszą czymś zarabiać ale EA pojechało z tym totalnie. Bo powiedz mi, znasz chociaż JEDNĄ inna grę f2p gdzie trzeba płacić za skillbary jak się chce mieć więcej niż 2 (a przecież skilli w SWTOR całkiem sporo na postać)?!
A tego typu ograniczeń jest więcej.
Dodaj do tego masę bugów ingame i w shopie z itemami cartel (ściana płaczu na forach ludzi którzy potracili realną kasę na itemki które nigdy w grze nie otrzymali a na których EA/Bioware się wypięło odmawiając supportu i zwrotu kasy) i wychodzi na to że nie tykać nawet dwumetrowym kijem.
Lanca:
Jeśli chodzi o SWTORka to "I was there", grałem od samego launcha, zrobiłem Imperial Agenta i Bounty Huntera na 50 lvl, wycisnąłem co się da z PvP i endgame i po dwóch miesiącach nie było praktycznie co robić. Nie wiem jak jest teraz, ale wtedy gra była fatalnie zoptymalizowana (pokaz slajdów na Ilum) a operacje w endgame były banalnie proste. Byłem bardzo zawiedziony i w sumie dobrze, że skończyłem z tą grą, bo z tego powodu też zainteresowałem się EvE.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej