Forum Gry > Inne gry
SW: The Old Republic
Colonel:
--- Cytat: NeX w Maj 04, 2012, 19:36:03 --- Pustek nie ma, to ostatecznie Star Wars, ale decyzje o strategicznym łączeniu serwerów w celu zagęszczenia populacji już zapadły. Raczej nie jest to wynik spadku zainteresowania, lecz w miarę rozsądnego przeszacowania potencjału. Natomiast maili z propozycją triali było chyba 3 u mnie. Brak regularnego triala w grze MMO uważam jednak za totalne dziwactwo. TERA Europe rozesłała swoje reklamy i jestem pewien, że zbierze więcej graczy ;)
--- Koniec cytatu ---
a tak btw:
May the Fourth be with you — Happy ‘Star Wars’ Day! 8)
http://www.washingtonpost.com/national/on-innovations/may-the-fourth-be-with-you-hold-on-to-your-lightsabers-its-star-wars-day/2012/05/03/gIQAfITF0T_story.html
KiFuso:
--- Cytat: NeX w Maj 04, 2012, 19:36:03 ---TERA Europe rozesłała swoje reklamy i jestem pewien, że zbierze więcej graczy ;)
--- Koniec cytatu ---
Mam nadzieję, że to sarkazm. lol
Tera to żywy trup. Zmarł śmiercią kliniczną zanim jeszcze wkroczył na rynek EU.
[CBIRR] Soobocz:
Odgrzebuje :)
Gra ktoś w to jeszcze? Weszła wersja f2p. Ja się ostatnio zagrywam, bo jestem fanbojem sw :)
MGGG:
ftp jest tylko na levelowanie postaci w pve; jak chcesz pew pew albo endgamowe pve musisz płacić. srednio sie opłaca :/
HammerSnake:
abonament jest dużo tańszy niż wcześniej, więc teraz się chyba dużo bardziej opłaca, bo jest to samo w niższej cenie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej