Forum Gry > Inne gry
SW: The Old Republic
HammerSnake:
ee z tym długo to bez przesady. Star trek też na początku nie miał triala, a skończyło się na free to play. :P
Ja tam myślę, że trial będzie na luziku za 2 miesiące. Z tego co czytałem to lepiej poczekać, bo bug goni buga, a i sporo ludzi ma niezłe problemy związane ze sterami. Czyli płatna beta dla fanboyów.
Ja tam polecam na poczekaniu Star Wars: Knights of the Old Republic jedynkę lub dwójke (napisy do kupienia na allegro). Lepsza grafa, brak bugów i lepszy singiel niż w tym pseudo mmorpg :P.
Tloluvin:
Ja tam na testach sporo gralem i bugow nie mialem wiec z mojego punktu widzenia gra jest dopracowana.
Poza tym jakos ostatnio na interii donosili, ze SWTOR ma juz ponad 1 milion uzytkownikow. Tak wiec przy takim przyroscie graczy na darmowego triala nie liczylbym za szybko.
Jak juz stawialbym raczej, ze darmowy trial ukaze sie gdzies tak w pierwszej polowie roku 2013
Goomich:
Ja bym poczekał aż się ludziom skończy to co dostali w pudełku i trzeba będzie użyć CC.
HammerSnake:
--- Cytat: Tloluvin w Grudzień 30, 2011, 11:28:10 ---Ja tam na testach sporo gralem i bugow nie mialem wiec z mojego punktu widzenia gra jest dopracowana.
Poza tym jakos ostatnio na interii donosili, ze SWTOR ma juz ponad 1 milion uzytkownikow. Tak wiec przy takim przyroscie graczy na darmowego triala nie liczylbym za szybko.
Jak juz stawialbym raczej, ze darmowy trial ukaze sie gdzies tak w pierwszej polowie roku 2013
--- Koniec cytatu ---
lekkie necro, ale odkopie, bo lubię gdy wychodzi na to, że miałem racje. :P
btw grają w to jeszcze ludzie? czy pustki na serwerach?
NeX:
Pustek nie ma, to ostatecznie Star Wars, ale decyzje o strategicznym łączeniu serwerów w celu zagęszczenia populacji już zapadły. Raczej nie jest to wynik spadku zainteresowania, lecz w miarę rozsądnego przeszacowania potencjału. Natomiast maili z propozycją triali było chyba 3 u mnie. Brak regularnego triala w grze MMO uważam jednak za totalne dziwactwo. TERA Europe rozesłała swoje reklamy i jestem pewien, że zbierze więcej graczy ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej