Forum Gry > Inne gry

SW: The Old Republic

<< < (14/23) > >>

LosBekoczoS:

--- Cytat: Tloluvin w Listopad 26, 2011, 21:46:04 ---IMO gra nie podpasuje nikomu kto lubi EVE

--- Koniec cytatu ---
Pewnie dlatego ze ta gra to praktyczny DLC do WOWa i pewnie stad wlasnie to stwierdzenie :D

Tloluvin:
W WoWa nie gralem wiec ciezko mi powiedziec. SWTOR kojarzy mi sie z L2. Chociaz odkad gralem w L2 tez minelo sporo czasu wiec moze skojarzenie byc nieuzasadnione ;)

Poza tym irytuje mnie troche ze kazdy atak trzeba wyprowadzac recznie bo inaczej postac bedzie stala i nic nie robila. Jak juz kaze sie jej walczyc to moglaby chociaz uzywac samodzielnie jakiegos podstawowego ataku
Poza tym to ciagle lazenie w poszukiwaniu mobkow do zabicia to nie dla mnie. Niby raz na 30min mozna uzyc szybkiego przemieszczania sie po lokacjach ale to dotyczy tylko tych gdzie byles, wiec jak po jakiejs misji dostajesz zadanie idz do punktu X (ktory widzisz na mapie) to musisz tam dralowac z buta.
Jak 'zginiesz' to sobie wybierasz czy ma przyleciec robot medyczny i postawic cie na nogi tam gdzie padles czy wolisz zostac 'wskrzeszony' w najblizszym centrum medycznym, a smierc w zasadzie nic nie kosztuje (chyba ze na dalszym etapie gry do ktorego nie dotrwalem ze wzglegu na znudzenie).
To ja juz wole EVE gdzie mozna w pape dac/dostac wszedzie, a jak sie zaliczy glebe to mniej lub bardziej zaboli.
Tak sobie tez mysle, ze CCP moze powinno odkupic silnik gry od tworcow SWTORa i zrobic na nim lazenie po stacji zamiast meczyc to co maja

Do tego podzial na serwy PVE/PVP gdzie pvp pozwalaja na walke gracz vs gracz w okreslonych lokacjach.
Multum serwerow tez jakos nie zacheca. A jezeli swiat gry bedzie tak duzy jak sugeruje poczatkowa lokacja to z SWTORa moze zrobic sie zrobic singlowa gra :P

NeX:
  Przecież STWOR miał być tylko finansowym mostem pomiędzy singlowym KOTORem, a zapewniającym wielokrotnie większe dochody systemem gier MMO. Kto u diabła spodziewał się porównań do EVE, która z definicji powstała jako gra PVP, a STWOR jest grą fabularną, która ma jedynie zarobić więcej od wersji singleplayer i nic ponadto  :o

Założenia gry były jasne od dawna i oficjalnie podane na talerzu, więc zero zaskoczenia. Zgadzam się jedynie, że nadmiar klikania przy ataku jest zbyteczny. Postać powinna walczyć gdy gracz spokojnie przegryzając zakąski zmienia jej opcje ataku (jak w EVE)  >:D

Kira Korpii:
Pogralem klasa ranged: wow polaczony z mass effect 2, calkiem udanie. Taki multiplayer dlc dla massa.
Solo raczej slabe(jak wszedzie - ale od wowa znaaaaaacznie lepsze), ale ja gralem caly czas w dwojke i warzony (wymaga jeszcze mega balansowania) jakos szly. Questowanie jak na pierwszy raz tez jest ciekawe ale jak mowie - gdy robi sie to z kims.

Tloluvin:

--- Cytat: Kira Korpii w Listopad 28, 2011, 04:06:58 ---Solo raczej slabe(jak wszedzie - ale od wowa znaaaaaacznie lepsze)
--- Koniec cytatu ---

Az sobie zainstalowalem starter WoWa  :P
Faktycznie SWTOR bije WoWa na glowe.
Jednak IMO obie te gry nie sa warte by za nie placic

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej