Forum Gry > Inne gry

SW: The Old Republic

<< < (5/23) > >>

lastverb:
i tak wedlug mnie najlepsze tej klasie sa iXy od egosoftu, otwarty swiat, swietna mechanika i mody, jako jedna z niewielu daje nawet w podstawce mozliwosc latania wiekszymi cackami. Fabula tez i nawet industriale maja sie czym pobawic.

NeX:
  Xy Egosoftu są świetne . Scenariusz to jednak tylko taki tutek jak Epic w EVE.
Klasa sama w sobie chociaż początki pierwszej gry były ciężkie. Przed wydaniem GOLD po prostu niegrywalne toto było, ale po poprawkach i X-Tension miodzio.

X3 Terran Conflict + Combat MOD 3, Military HUD i podstawki Cyrowa. Świetnie się gra :)
Jeszcze Ship Rebalance MOD do kompletu.

Podobnież X4 będzie wreszcie na poważnym silniku. Gdzieś mi się obiło, że CryEngine jest adaptowany na dwa space simy.

eX:
A ja zapytam jeszcze raz, czy te SW będą jednak miały pvp czy tylko fabuła?

NeX:
Tak. PVP będzie na 100%
Tyle, że do tej pory pokazano potyczki kilku osób, a marketing coś o mass pvp przebąkiwał. Poczekamy sobie na opinie z bety.

NeX:
Nowy film z gameplaya. Można popatrzeć jak bawią się blasterami. Jakość niezbyt dobra, bo robiony kamerą, a dzwięk się niesie z hali, ale można popatrzeć na łażące i strzelające z blasterów i granatników ludki, oraz intefejs.

http://www.gametrailers.com/player/703274.html

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej