Forum Gry > Inne gry

SW: The Old Republic

<< < (22/23) > >>

MGGG:
Po 3 tygodniach walki o odblokowanie konta w SWTOR (zapomniałem odpowiedzi na tajemne hasło) podaje się. Istny Kafka. Mimo wysłania skany dowodu, serial codu z pudełka, scany billingów z kredytówki za abonament oraz paragonu za zakup gry w grudniu 2011 roku (było w pudełku) Bioware cały czas nie wiem czy jestem właścicielem tego konta i czy może łaskawie pozwolić mi pograć w grę f2p. Dodam, że adres  mailowy to moje imię i nazwisko  :)

Przy takim podejściu do klientów, to nie dziwie się, że SWTOR padł na psyk  ;D

Khurghan:

--- Cytat: MGGG w Styczeń 23, 2013, 16:10:33 ---Po 3 tygodniach walki o odblokowanie konta w SWTOR (zapomniałem odpowiedzi na tajemne hasło) podaje się. Istny Kafka. Mimo wysłania skany dowodu, serial codu z pudełka, scany billingów z kredytówki za abonament oraz paragonu za zakup gry w grudniu 2011 roku (było w pudełku) Blizzard cały czas nie wiem czy jestem właścicielem tego konta i czy może łaskawie pozwolić mi pograć w grę f2p. Dodam, że adres  mailowy to moje imię i nazwisko  :)

Przy takim podejściu do klientów, to nie dziwie się, że SWTOR padł na psyk  ;D

--- Koniec cytatu ---

Wysłanie tych danych do EA zamiast do Blizzarda powinno pomóc :D

ManganMan:

--- Cytat: Doom w Styczeń 23, 2013, 13:25:37 ---To nie jest świeżość indie. Popatrz na creditsy tej gry, a potem popatrz gdzie pracowali wcześniej Ci ludzie i przy jakich tytułach

--- Koniec cytatu ---
Popatrzyłem.
Owszem, coś robili, ale teraz mogą robić co im się żywnie podoba, bez "biurokraty" z góry mówiącego im "Ma być 100% WoW, inaczej gie zarobimy!!!" etc etc.

Doom:
Ale wiesz że oni poprzednie gry zaczynali właśnie z takim nastawieniem i dopiero jak te gry okazały się sukcesem to zaczęły się zmieniać w firmach polityki itp?
Blizard na ten przykład swój sukces i renomę zawdzięcza warcraftowi 1 i 2, Diablo, może Starcraftowi który był ostatnim dobrym tytułem do pogrania singiel no i potem WoW, od tego czasu ta firma wydaje coraz rzadziej gry i te gry są coraz gorsze

ManganMan:

--- Cytat: Doom w Styczeń 24, 2013, 11:07:25 ---Ale wiesz że oni poprzednie gry zaczynali właśnie z takim nastawieniem i dopiero jak te gry okazały się sukcesem to zaczęły się zmieniać w firmach polityki itp?
Blizard na ten przykład swój sukces i renomę zawdzięcza warcraftowi 1 i 2, Diablo, może Starcraftowi który był ostatnim dobrym tytułem do pogrania singiel no i potem WoW, od tego czasu ta firma wydaje coraz rzadziej gry i te gry są coraz gorsze

--- Koniec cytatu ---

Tak samo było z Westwoodem, zrobili CnC (Red Alerta też), Earth & Beyond... A dali się pożreć przez EA.
Dalej jest jak mówisz. To po typowe zagranie korporacji, tak samo jest z innymi produktami, nikt tego nie zmieni (a za moment: 2070 rokiem prawidziwego cyberpunku).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej