Eve Online > NoobGarten

podstawowe pytania

<< < (3/38) > >>

Keradok:
Można kupić GTC przez SMS :-). trzeba tylko wysłać 9 SMS-ów a każdy kosztuje tylko 30 zł :-) hehh. To chyba jest dla desperatów.
Widziałem to w jakimś sklepie.

semmac:
Dlaczego ceny w euro i dolarach maja te same wartości liczbowe? Wygląda na to, że jeśli kupie kartę w stanach
to wyjdzie mnie to taniej. Dobrze myślę? Choć pewnie wprowadzili dwa rodzaje kodów.
Policzyłem sobie i wyszło na to, że nie opłaca się kupować w Polsce kart, tylko lepiej zapłacić bezpośrednio z PayPala
albo Pay safe card. Ma ktoś doświadczenie z tym ostatnim?

Co do lewizny na Allegro to skoro można dostać bana za coś takiego to w jaki sposób następuje w grze przekazanie
surowców lub kasy. Na pewno jakiś automat wykrywający takie zachowanie działa na serwerze?

Dobrze rozumiem, że jeśli chcę się załapać na zaproszenie (po którym trzeba założyć nowe konto), to i tak muszę najpierw
jakieś konto posiadać?

Jeszcze jedno pytanie: PLEX - proszę o wytłumaczenie łopatologiczne.

Doom:

--- Cytuj ---Co do lewizny na Allegro to skoro można dostać bana za coś takiego to w jaki sposób następuje w grze przekazanie
surowców lub kasy. Na pewno jakiś automat wykrywający takie zachowanie działa na serwerze?
--- Koniec cytatu ---
Sprzedawcy twierdzą ze klienci są bezpieczni, CCP jakis czas temu przejechało sie walcem banów po tym twierdzeniu...

--- Cytuj ---Dobrze rozumiem, że jeśli chcę się załapać na zaproszenie (po którym trzeba założyć nowe konto), to i tak muszę najpierw
jakieś konto posiadać?
--- Koniec cytatu ---
Nie. potrzebujesz jedynie skrzynki email na którą zostanie wysłane zaproszenie. Osoba zapraszająca musi mieć oczywiście pełne konto

--- Cytuj ---Jeszcze jedno pytanie: PLEX - proszę o wytłumaczenie łopatologiczne.
--- Koniec cytatu ---
Plex w znaczeniu abonamentu gry to item w grze którego zużycie przedłuża o 30 dni ważność konta na którym jest char go używający. W przeciwieństwie do całego kodu można go wystawić na market, lub kontrakty. Ale itemek w grze pojawia się tylko za wiedzą ccp. Nie masz szans go wydropić (chyba że trafisz łosia który lata z czymś takim w ładowni i masz fart który sprawi że plexy nie spłoną we wraku)

amra:

--- Cytat: semmac w Sierpień 30, 2010, 16:34:23 ---Dlaczego ceny w euro i dolarach maja te same wartości liczbowe? Wygląda na to, że jeśli kupie kartę w stanach
to wyjdzie mnie to taniej. Dobrze myślę? Choć pewnie wprowadzili dwa rodzaje kodów.
Policzyłem sobie i wyszło na to, że nie opłaca się kupować w Polsce kart, tylko lepiej zapłacić bezpośrednio z PayPala
albo Pay safe card. Ma ktoś doświadczenie z tym ostatnim?
--- Koniec cytatu ---

Problem jest taki, że jak chcesz aby Ci game code CCP przysłało do PL to na 100% skasują Cię w euro, nie ma szans na cene w $.
Jedyna droga kupowania kodow tych po 14.95$ to po przez pośredników z adresem w stanach lub strefie pacyfiku, lub po przez sewisy online, które przesyłaja kody na emial.

Goomich:

--- Cytat: Kane McCallan w Sierpień 30, 2010, 17:51:35 ---Problem jest taki, że jak chcesz aby Ci game code CCP przysłało do PL to na 100% skasują Cię w euro, nie ma szans na cene w $.
Jedyna droga kupowania kodow tych po 14.95$ to po przez pośredników z adresem w stanach lub strefie pacyfiku, lub po przez sewisy online, które przesyłaja kody na emial.

--- Koniec cytatu ---

Już nie ma kodów po 15, tylko po 30+

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej