Eve Online > NoobGarten

podstawowe pytania

(1/38) > >>

semmac:
Witam, mam kilka pytań związanych z Eve (niektóre pewnie podstawowe)
1. czy dobrze rozumiem, ze oprócz kart prepaid trzeba tez zapłacić za otwarcie konta(i czy można tego
dokonać przez jakąś polską stronę)?
2.czy konto trial może zostać przekształcone w konto pełne z zachowaniem wszystkiego
co się "wypracowało" w trialu?
3.czy jest to gra również dla osób które mogą jej poświęcić np: 30-60 min dziennie, ale tez
nie w każdy dzień?
4. czy oprócz kupna kart np: na allegro w tradycyjny sposób, można dokonać płatności za
przedłużenie lub otwarcie konta przez sms?
5. jeśli będę miał dłuższą przerwę w grze to czy po ponownym zalogowaniu wszystko będzie tak jak to zostawiłem?
Z góry dziękuję za odpowiedź

silvia:
1. nie trzeba.
2. tak
3. tak - postac sie trenuje sama... nawet jesli jestes offline.
4. nie.
5. tak.

tomassz:

--- Cytat: semmac w Sierpień 15, 2010, 22:47:52 ---Witam, mam kilka pytań związanych z Eve (niektóre pewnie podstawowe)
1. czy dobrze rozumiem, ze oprócz kart prepaid trzeba tez zapłacić za otwarcie konta(i czy można tego
2.czy konto trial może zostać przekształcone w konto pełne z zachowaniem wszystkiego
3.czy jest to gra również dla osób które mogą jej poświęcić np: 30-60 min dziennie, ale tez
nie w każdy dzień?
4. czy oprócz kupna kart np: na allegro w tradycyjny sposób, można dokonać płatności za
5. jeśli będę miał dłuższą przerwę w grze to czy po ponownym zalogowaniu wszystko będzie tak jak to zostawiłem?

--- Koniec cytatu ---
1. Nie
2. Inaczej być nie może
3. Pewnie
4. Chyba nie
5. Zależy co masz na myśli

Doom:

--- Cytat: semmac w Sierpień 15, 2010, 22:47:52 ---Witam, mam kilka pytań związanych z Eve (niektóre pewnie podstawowe)
--- Koniec cytatu ---
Teoretycznie tak (tak to wglada na stronie ccp, ta ich opłata aktywacyjna czy co tam) w praktyce jakiekolwiek przedłużenie konta trial - aktywacji

--- Cytuj ---2.czy konto trial może zostać przekształcone w konto pełne z zachowaniem wszystkiego
--- Koniec cytatu ---
Upgrade konta zmienia jego status -> znosi z niego trial blokady (np nie mozność robienia pewnych skili) pozatym to wciąż to samo konto

--- Cytuj ---3.czy jest to gra również dla osób które mogą jej poświęcić np: 30-60 min dziennie, ale tez
nie w każdy dzień?
--- Koniec cytatu ---
A dlaczego nie? Kolejka skili + mechanika skilowania dają szanse również takim casualom

--- Cytuj ---4. czy oprócz kupna kart np: na allegro w tradycyjny sposób, można dokonać płatności za
--- Koniec cytatu ---
Nie

--- Cytuj ---5. jeśli będę miał dłuższą przerwę w grze to czy po ponownym zalogowaniu wszystko będzie tak jak to zostawiłem?

--- Koniec cytatu ---
Generalnie tak. Są wyjątki od tej zasady, ale generalnie żeby odczuc ich skutki musiałbys w null / wh mieszkać

semmac:
Dziękuję wszystkim za zwięzłe odpowiedzi. Jak cos jeszcze przyjdzie mi do głowy nie omieszkam wstąpić.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej