Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Polska spolecznosc w Nowym Edenie.
Colonel:
--- Cytat: Dec Apilatour w Sierpień 12, 2010, 15:06:23 ---
a ten nie działa http://www.eve-id.net/forum/viewtopic.php?f=505&t=16626&hilit=ransoms?
--- Koniec cytatu ---
no wlasnie cos nie dziala...
jak masz takiego moda na kb to zerknij czy u Was pojdzie ;)
edyta
--- Cytat: mpp w Sierpień 12, 2010, 14:45:37 ---mi się marzy przelecieć sie gdzieś taką heavy ekipą np do ruskich (z polakami zaczepka zawsze sie znajdzie )oni sie rozbastwili ostatnio
pamiętam jak na małym roamie taklowalismy nyxa i 2 carriery kolo stacji pech chciał, ze sojusz grzebał się jak mucha w smole aby dolecieć i zebrali pokaźną grupkę i musieliśmy się obejść smakiem a jakby tak do systemu wskoczyło z 90os to pewnie u pilota nyxa treść pokarmowa skierowała by sie w kierunku portek
--- Koniec cytatu ---
sklepac ruskich to by i mnie zmotywowalo do ruszenia dupy :D
a byli by chetni ?
w sensie znudzone i rozowe kroliki, bufony, zbijaki ... c0ven i inni ?
Skeer:
W jaki sposób "sklepać"?
Zabrać teren? Znając polskie comunity, skończy się na tym, że po 2 dniach sovwaru na polu bitwy zostaną tylko c0ven, bufu i pbn, reszta się wykruszy.
Roamować? To i dziś robimy.
Możemy zawsze im wrzucać w home systemach GSC z nazwami nawiązującymi zbrodni katyńskiej i smoleńskiej (PiS way of life), na pewno zrobią mass self destruct ;p
A tak od siebie dodam, że pomysł jest tak samo absurdalny jak próba tworzenia jednego dużego ally ze wszystkimi Polakami w Eve.
Anna Nietrzeba:
Ale po co klepać ruskich,skoro za miedzą mamy niemców ;D?
Pimpeck:
--- Cytat: mpp w Sierpień 12, 2010, 14:41:26 ---pudło zgaduj dalej
--- Koniec cytatu ---
Wydawalo mi sie, ze widzialem rooofiego na Waszym KB ? ;D
Colonel:
--- Cytat: Pimpeck w Sierpień 13, 2010, 06:44:14 ---Wydawalo mi sie, ze widzialem rooofiego na Waszym KB ? ;D
--- Koniec cytatu ---
wczoraj widzialem rooofiego na lokalu gdzies w kor-azor
...moze konto korpowi podarowal :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej