Eve Online > Dyskusje ogólne
co z tą centralą
sneer:
nie jestem pewien czy komuś chce się czytać forum poza mną ...
Colonel:
jak w wielu watkach wszystko sprowadza sie do polityki i do tego ze sa "oni" i "my"
waszym zdaniem brak okazji do flejmu [ brak konkretnej wojenki ]
jest przyczyna spadku aktywnosci na centrali...
jestem innego zdania
sadze ze znajdzie sie grupa, ktora nawet nie zaglada do watkow politycznych bo ma je gleboko w MWD...
jest cale mnostwo polakow ktorzy czytuja ale nawet sie nie rejestruja bo jest malo konkretow dotyczacych fajnosci gry a za duzo napinania sie o e-peny
wiec jest opcja ze ludzie z eve odchodza a nowi jeszcze sie tu nie wkrecili nalezycie :)
a i jeszcze slowo o polityce / wojnie
dla mnie w temacie wojna wazne jest zeby bylo w naglowku kto kogo leje i to wystarczy
bo domysle sie gdzie oprawcy gromadza sily i bede wolal tam polatac
bo wiem ze tam bedzie wiecej okazji do ubicia transportu
i wiecej lemingow czujacych sile pod skrzydlem swojego aliansu
...a ze pod latarnia najciemniej, bedzie to okazja do zabawy...
admin wspomnial o ilosci postow
mialem raczej na mysli statystyki wejsc
jednak juz po samym spadku ilosci postow widac ze cos zdechlo od przenosin centrali
btw admin
nie da sie wlepic w forum tego pomniku z amarru ktory byl naklejony na starej wersji forum ?
sneer:
ja nadal twierdzę że wiele osób // widzę to też dookoła siebie // z takich czy innych powodów zrobiło sobie przerwę od latania
Doom:
--- Cytuj ---btw admin
nie da sie wlepic w forum tego pomniku z amarru ktory byl naklejony na starej wersji forum ?
--- Koniec cytatu ---
Kwestia modyfikacji stylu, oraz czasu i chęci admina
Sammani:
Skoro juz przy tym jestesmy: Sotharr to najgorszy mod jakiego miala i ma centrala. Bylo o tym wiele razy i bedzie jeszcze nie raz napewno. Nic nowego. Jednak to nie jego wina, ze 90% polskiego community nie pisze nic na zadnym forum i swoje zainteresowanie do gry ogranicza do kolejnego sanctum czy ice fielda. O taklich sprawach nie ma sensu dyskutowac, wiec na forum jest cisza.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej