Eve Online > Dyskusje ogólne

co z tą centralą

<< < (6/19) > >>

SokoleOko:
Panowie, to jest wątek o niskiej aktywności userów Centrali, a nie sąd ostateczny nad Sotharr'em.

Ellaine:
Moderacja moderacją, mi wygląda na to że ostatnimi czasu wielkie wojny w Eve budzą mniej emocji.

Sotharr:
Widocznie stłamszeni podkutym butem mojej moderacji użytkownicy nie chcą być aktywni na Centrali. :(
Oczywiście dowody (albo chociaż przykłady) na potwierdzenie swoich tez przekazali administracji, bo przecież nie rzucaliby oszczerstw, prawda?

NeX:

--- Cytat: Albi w Sierpień 11, 2010, 14:34:17 ---Moderacja moderacją, mi wygląda na to że ostatnimi czasu wielkie wojny w Eve budzą mniej emocji.

--- Koniec cytatu ---

Bo nie są wielkie, tylko nadęte. Wyprawa na północ zdechła politycznie, egzekucja CVA była krótka i ze znieczuleniem, a wszyscy oczekiwali długotrwałych tortur i wiwisekcji. Przepychanki Atlasa, to takie pif, paf. W dodatku nie było żadnej wielkiej dramy związanej bezpośrednio z naszymi zgrupowaniami. No to co to za wielkie wojny skoro nas nie dotyczą ::)

Doom:
Soth wyższy rangą ode mnie czy nie ale zaraz dostaniesz moim butem za próby flame...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej