Eve Online > Dyskusje ogólne
Pieniądze rozumu nie dają
Doom:
Zawartość nie skanowalnych elementów orki o ile wiem nie wypada z wraku i nie pojawia się na km (nie wiem jak z garażem ale z corp hangarem tak to wygląda) więc szczelanie do orki na kamikadze to ekhem ekhem nie zarobek. Ewentualnie jak wywiad doniesie że neut bedacy altem jakiegoś wroga szmugluje coś orką to jeszcze jest sens poświęcić te 30 bs...
Alto Saotomeo:
Z orca tak samo jak z carrierem. Zawartosc SMA jak i corphangaru nie wypada po zniszczeniu shipa jak i nie jest widoczna na kilu.
Goomich:
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 26, 2010, 10:25:22 ---OK, masz rację - JF-y są twardsze, ale waląc do JF-a wiesz co może z niego wypaść, a Orca jest loterią (bo jest nieskanowalna). A poświęcenie 30 Tempestów na pałę jest znacznie mniej prawdopodobne niż poświęcenie czterech, jak na tym killmailu.
Bo rozumiem, że zgadzamy się że koleś mógł użyć Orki i lepiej by na tym wyszedł?:)
--- Koniec cytatu ---
Tak, ale mi nie chodziło o łapanie lootu, tylko o możliwość dostania rykoszetem po Hulkageddonie.
SokoleOko:
Oczywiście, ale różnica jest taka, jak niesienie 200-złotowego banknotu w palcach lub w portfelu w wewnętrznej kieszeni marynarki - można być oskubanym, ale w drugim przypadku jest to trudniejsze.
Podsumowując - dobrze tak idiocie, który nie potrafi zadbać o swoje. I pomyśleć, że ja używam Orki, bo cykam się wozić AFK na AP jakieś 2-3 HAC-e/Recony + fity frachtem ;)
Frankie:
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 26, 2010, 09:11:50 ---Jak bardzo upośledzonym na umyśle trzeba być, żeby NIE wsadzić tego towaru do nieskanowalnego corporate hangaru w Orce....
Co więcej, przecież tamci musieli mieć czas na przeskanowanie faceta, a dokładnie na linii insta undocku w Jita 4/4 jest moon, na który można sobie warpnąć...
--- Koniec cytatu ---
Raczej trzeba być Selene D'Celeste i zakladać, że nikt Cię nie ruszy dla samego nicka. Swoja droga to dla właściciela tego konta to co padlo w tym industrialu to nawet nie na waciki, a osobiście bym się skłaniał, że to był akt filantropii z czego Selene jest znana.
@naye666 to raczej nie wątek na rozwijanie tego tematu, ale Selene należy do bardziej znanych graczy eve i z pewnościa do niesamowicie bogatych i dla niej stracic 10-20-30b to nie strata.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej