Eve Online > Dyskusje ogólne

Pieniądze rozumu nie dają

<< < (4/6) > >>

Villq:
To ja zrobię małego offtopa z offtopa ;P
Po zniszczeniu statku z corphangarem nic nie wypada z corphangaru. A czy po zniszczeniu corphangaru znajdującego się na posie coś z niego wypada? Tak samo czy coś może wypaść ze składowni shipów albo z labów po rozwaleniu ich? A może jest jakiś inny sposób żeby z tego typu modułów wyjąć jego zawartość? A jak nie ma to dlaczego CCP nie wpadło na taki genialny pomysł żeby była taka możliwość O.o. Przecież zyski napędzają wojnę... chyba że CCP woli kerbirnie...

Frankie:

--- Cytat: Villq w Lipiec 29, 2010, 17:41:13 ---To ja zrobię małego offtopa z offtopa ;P
Po zniszczeniu statku z corphangarem nic nie wypada z corphangaru. A czy po zniszczeniu corphangaru znajdującego się na posie coś z niego wypada? Tak samo czy coś może wypaść ze składowni shipów albo z labów po rozwaleniu ich? A może jest jakiś inny sposób żeby z tego typu modułów wyjąć jego zawartość? A jak nie ma to dlaczego CCP nie wpadło na taki genialny pomysł żeby była taka możliwość O.o. Przecież zyski napędzają wojnę... chyba że CCP woli kerbirnie...

--- Koniec cytatu ---
Z wszystkiego z posów wypada normalnie co wiecej wypada wszystko a nie tylko cześć. Dlatego tak opłacalne jest koszenie posów w WH bo zazwyczaj maja spore bogactwa:)

@Dzięki modowi za wydzielenie offtopa;)

Villq:
Ale wypada po odanchorowaniu czy po rozwaleniu czy wypada i tak i tak?

Frankie:
Tylko po rozwaleniu. Grzeczne unanchorowanie nic nie da :P. Masz wybór unachoring i masz mody lub zabic i liczyc, że cos było w środku cennego.

naye666:
A tak wracajac do  selene, rozumiem ze laska ma leb do biznesu..mnie aktalnie ciekawi ta nieszczesna produkcja t2 shipow, nie wiem, moze mi sie wydaje ale czy przypadkiem ccp nie zrobilo niespodzianki i by wybudowac t2 shipa to oprocz moona potrzeba jeszcze stuffu z PI? Co ciekawe produkcja t1 z kupnego materialu daje wieksze zyski bez potrzeby kopania czegokolwiek niz produkcja haca z kupnego materialu, co wiecej czesto nawet dajace strate na produkcji, parodia... Zastanawiam sie czy jeden moon by wystarczyl do uzyskania partsow na shipy t2 w null?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej