Eve Online > Events & Competitions
You can have our stuff
Xarthias:
--- Cytat: mystiq w Sierpień 04, 2010, 20:53:12 ---chcemy system
--- Koniec cytatu ---
Nie ma takiej możliwości. Koniec, kropka.
I tak, ja mam się z nimi kontaktować. Ale gdybym miał czas cokolwiek przygotować, to bym to zrobił, a nie prosił Was. Zbierzcie się na jakimś vencie, chacie czy coś, obgadajcie. Ja do jutra wieczora jeszcze jestem do złapania. Potem, aż do około 25 sierpnia nie ma mnie, więc jeśli do jutra nie dostanę czegoś co mógłbym wysłać CCP (i wrzucić na portal), to konkursu nie będzie.
Gregorius:
Ciężko może być z logistyczną wersją tego pomysłu..
Nie mając izolowanego systemu będzie ciężko zawładnąć konkursem jak nam np. wleci blob piratów w low-sec, albo lokalni wojownicy w 0.0. Tak samo z transportem może być problem.
Rozmyślałem o sisi, ale wtedy trzebaby zrobić update danych z Tranq... A nie wiem, czy w ogóle jest to wykonalne.
Jedyną opcją może być empire i wspólne aggro, ale to też może dać ciała, jak będzie rzeczone free for all i okaże się, że ktoś nie zaagrował puchy - wyjdzie jeden wielki fail..
Nie mam pojęcia, jak to rozegrać technicznie. Ktoś może coś doradzić ?
Doom:
Wszyscy zainteresowani przechodzą na czas turnieju do jednego utworzonego na ta okazję korpa?
Ale strzelanie w high to co najmniej utrudnienie dla zawodników z pirackim ss
Gregorius:
--- Cytat: Doom w Sierpień 05, 2010, 11:28:28 ---Wszyscy zainteresowani przechodzą na czas turnieju do jednego utworzonego na ta okazję korpa?
--- Koniec cytatu ---
Wygląda, że to jest jedyne wyjście. Niestety sama idea jest skazana na zagładę, bo znakomita większość tego nie zrobi (emplyment history)...
Na chwilę obecną, skoro nie będziemy w stanie mieć pomocy ze strony mechaniki - cały plan pali na panewce ;/
silvia:
wh. nikt nie zagruje 30bckow w wh, a podami nie bedzie ciezko wracac ;p (jedynie trzeba bedzie miec piec covops + cloak).
A coven nie dal by rady zalatwic jakis terenow u siebie?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej