Eve Online > Dyskusje ogólne

Nasze żenujące akcje

<< < (41/49) > >>

ManganMan:

--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 08, 2013, 10:23:22 ---Myślę, że to nie pasuje do tego wątku. Założenie było takie, że na co dzień latamy nieźle, ale czasem zdarza nam się "full retard".

A Ty co, po latach obecności na forum, wreszcie wziąłeś się do grania w Eve i wdupiłeś n00bshipa w lolsecu?

--- Koniec cytatu ---
Jak widać. Miałem tylko lecieć po skillbooki jakie przez moją niewiedzę zakupiłem w lowsec-u, no to wziąłem n00bshipa żeby nie mieć ewentualnego bólu dupy i poleciałem. I padłem, gdy zorientowałem się że był red w Thoraxie, gdy podchodziłem pod stację :P

PS: Theronth zasugerował by ten fail tutaj wylądował a nie w śmiesznych i głupich.

SokoleOko:

--- Cytat: ManganMan w Grudzień 08, 2013, 11:19:25 ---PS: Theronth zasugerował by ten fail tutaj wylądował a nie w śmiesznych i głupich.

--- Koniec cytatu ---

Wiem. Po prostu musisz się bardziej postarać ;)

Plus dla Ciebie, że z wiecznego "erotomana gawędziarza" próbujesz być praktykiem :D

Isengrim:
I pamietaj, ze to nie jest ostatni ship, ktorego wtopiles. :P

Skeer:
Loss bez historii. Oddawaj mi zmarnowane 10 sekund z życia  ::)

ManganMan:

--- Cytat: Skeer w Grudzień 08, 2013, 13:37:51 ---Loss bez historii. Oddawaj mi zmarnowane 10 sekund z życia  ::)

--- Koniec cytatu ---
Joł to był mój pierwszy loss, a inaczej niż copy/paste mi nie wczytywało, nawet jak dałem API (chyba że cuś przegapiłem).
I to był powód greyhide'u mojego posta?

--- Cytat: Isengrim w Grudzień 08, 2013, 13:10:33 ---I pamietaj, ze to nie jest ostatni ship, ktorego wtopiles. :P

--- Koniec cytatu ---

Ano. I dlatego wiem więcej, czego mam się spodziewać w korpie PeFałPe korpie milicyjnym. (bo null afaik jest podobnież zabetonowany) :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej