Śmietnisko > Flamewar

[Flame] Chaos na południu - 25.07

<< < (18/55) > >>

Ronin:
Ty naprawde masz chyba jakies zaburzenia... a na pewno juz okulary by sie przydaly gdyz nie potrafisz przeczytac z zrozumieniem... ale nie chce mi sie poraz ktorystam powtarzac wiec zostawie Cie w twoim swiecie bo chyba dobrze Ci w nim. Enjoy.

Venzon 2003:
@Dark Flonoe z toba nawet nie da sie flejmowac bo zaprzeczasz sam sobie

najpierw zarzucasz atlasowi ze nie walczy a potem wklejasz wszystkie lossy supercapsow, ktore mialy miejsce wlasnie podczas CTA i proby obrony

z mojej strony masz ignora na tym forum - nie wiedzialem, ze ktos tam bardzo moze zanizyc poziom flejma

sc0rp:

--- Cytat: Venzon 2003 w Sierpień 27, 2010, 17:45:27 ---@Dark Flonoe z toba nawet nie da sie flejmowac bo zaprzeczasz sam sobie

najpierw zarzucasz atlasowi ze nie walczy a potem wklejasz wszystkie lossy supercapsow, ktore mialy miejsce wlasnie podczas CTA i proby obrony

z mojej strony masz ignora na tym forum - nie wiedzialem, ze ktos tam bardzo moze zanizyc poziom flejma

--- Koniec cytatu ---

mialy miejsce podczas CTA? HA HA HA to ze jestes ignorantem widac po twoich postach, ale o klamstwa cie nie podejrzewalem oto "proof" jak to na "CTA" spada jeden z waszych tytanow http://www.youtube.com/watch?v=gSg29Fd0oLU jakis nyx zostal wybumpowany z jb posa a inne spadly w podobnie sprytnych okolicznosciach - poczytaj kugu albo chodz dokladnie centrale bo do wszystkich sa "story" jak padly

Okropniak:
a ja po cichutku odnotowuje poszczególnych "uber hiper pro" udzielających się na forum, jadących po Atlas i -A- jak po łysej kobyle - tylko po to by im to skrzętnie przypomnieć za rok, może za pół, może za dwa - kiedy to u nich zabraknie tego jednego, czy tych dwu którzy ciągnęli całe ally ;p

Venzon 2003:
@Dark Flonoe: fyi supercaps musi zostac najpierw wybumpowany z posa zeby mozna go bylo zabic... nie da sie zabic supercapsa wewnatrz shielda  :P
mozliwe ze dlatego wszystkie one zginely w podobnych okolicznosciach

anyway i tak gratzy dla rentersow, oni nie stracili zadnego supercapsa...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej