Śmietnisko > Flamewar

[Flame] Chaos na południu - 25.07

<< < (15/55) > >>

bunak xix:
nom fakt, troszkę to tak zabrzmiało :p musicie mi wybaczyć czasem mój ton wypowiedzi, każdy ciągnie na swoje prawda ?  8)

Soulscream:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 23, 2010, 09:28:25 ---Ale trzeba to umieć robić, a nie trzymać poziom trzylatka, który wrzeszczy do kolegi w piaskownicy "twój tatuś jest gupi".

Czy jest to wystarczająco przystępna - trudne słowo - metafora, żebyś dał radę ją zrozumieć? Spokojnie, nie śpiesz się, masz tyle czasu na zastanowienie ile Ci tylko potrzeba, telefon do przyjaciela jest także dozwolony.

--- Koniec cytatu ---

O widze kolejny domorosly psycholog :)

Sammani:
Jaki spawn bufiakow burn it, burn it, purge with fire.
Deaell Port odszedl z PBNu, Soul nie gra, a ja planuje konczyc gre/miec dluzsza przerwe, wiec uznajcie moja opinie jako niezalezna: przepychanki slowne lepiej wygladaja jak to nie jest caly korp spinajacy sie przez jednego goscia ;) np. roninek by sobie z deaelem najpewniej sam poradzil, ale scary z venzonem jak zwykle spaprali.  8)

Venzon 2003:

--- Cytat: Sammani w Sierpień 24, 2010, 10:37:31 ---Jaki spawn bufiakow burn it, burn it, purge with fire.
Deaell Port odszedl z PBNu, Soul nie gra, a ja planuje konczyc gre/miec dluzsza przerwe, wiec uznajcie moja opinie jako niezalezna: przepychanki slowne lepiej wygladaja jak to nie jest caly korp spinajacy sie przez jednego goscia ;) np. roninek by sobie z deaelem najpewniej sam poradzil, ale scary z venzonem jak zwykle spaprali.  8)

--- Koniec cytatu ---

akurat to ja wywolalem deaella do tablicy wiec mi sie nalezy fatality na nim :D

Pol Kent:

--- Cytat: BuNaK w Sierpień 24, 2010, 11:13:09 ---wczoraj tez stracili kolejnego nyxa

--- Koniec cytatu ---

Możesz coś oś więcej napisać ? Jak to się stało ? Bo z tego co słyszałem to był na wewnętrznym terenie Atlasa. ;-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej