Śmietnisko > Flamewar

[Flame] Chaos na południu - 25.07

<< < (14/55) > >>

Straszny:
własnie wyobraziłem sobie Soulscreama z tymi jego schizami, wygladasz jak obrazone dziecko stojace obok piaskownicy i nagle wpadające w smiech albo obrazajace innych, kiedy cała reszta dzieciaków puka sie w głowe. ...  no i najfajniejsze jest to ze w zaden sposob nie psuje ci to humoru.

[edit: o lol .. pisane równo z Sokolim Okiem o tych piaskownicach ]

Pol Kent:

--- Cytat: BuNaK w Sierpień 23, 2010, 09:49:19 ---Wczoraj Atlas stracił kolejne 3 stacje - dwie w Detorid jedną w Ishmother. 77S8-E jest już w też praktycznie w naszych rękach. Inwazja posuwa się bezproblemowo. Czasem gdzieś jakieś małe gangi AAA albo Green Alliance kampią sobie banieczki w przelotowych systemach. Ogromna ilość assetów które zostały zablokowane w 0-W to największa bolączka atlasów. Dyskutowano czy posuniemy się do ataku na AAA, i chciałbym w tym momencie zaprzeczyć temu faktowi. Celem obecnej wojny jest wyłącznie Atlas i jego obecne tereny.

--- Koniec cytatu ---

Hmm..skoro jak twierdzisz tylko Atlas jest celem tej kampanii to ja mam pytanie w tzw. kwestii formalnej. Jak chcecie po zajęciu 77S8-E atakować dalej tereny Atlasa? Tylko hotdropami kapsli ? Bo jeśli konwencjonalną że tak powiem drogą też to jedyna jaką ja widzę na mapie wiedzie przez układ 46DP a ten jest w rękach -A-. Czy dogadacie się z -A- na "eksterytorialną autostradę" przed 46DP ? czy może uważacie ze -A- po prostu nie będzie zwracał uwagi na to jak mu się setki shipów przewalają przez system ? A może bramka numer 3.... ? Chętnie posłucham odpowiedzi  :)

Pol Kent:

--- Cytat: BuNaK w Sierpień 23, 2010, 10:33:40 ---Nikogo nie będziemy się pytać o pozwolenie na przelot przez terytorium. Jeżeli aby dobić atlas potrzeba zając x systemów AAAC czy AAA to tak zrobimy.

--- Koniec cytatu ---

Hehehe..mniej więcej tak samo powiedział Adolf H. na temat autostrady Rzesza <> Prusy przez terytorium Polski, co było potem...wszyscy wiemy  :P

bunak xix:
porównujesz mnie do Hitlera? <Flame mode on>
[gmod=Khobba] BuNaKu, Polu Kencie, nie idźcie tą drogą! [/gmod]

Pol Kent:

--- Cytat: BuNaK w Sierpień 23, 2010, 10:45:27 ---porównujesz mnie do Hitlera? <Flame mode on>

--- Koniec cytatu ---

Nie. Miałem na myśli wyłącznie formę wypowiedzi, nic więcej.
Po prostu śmiesznie dla mnie zabrzmiało to - nie zaatakujemy -A- ale jeśli -A- zechce nam podskakiwać to będzie to dla nas Casus Belli i walec przejedzie się przez -A-  :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej