Śmietnisko > Flamewar

[Flame] Chaos na południu - 25.07

<< < (10/55) > >>

Venzon 2003:

--- Cytat: Kane McCallan w Sierpień 20, 2010, 18:49:26 ---Venzon, oddajce Deaell-ow te minsy z tego conwoju, co to bufu pozbieralo na paskach w KFIE, trudno nich bedzie strata. Ale to juz 2 albo nawet 3 lata, a wyglada na to, ze Deall ciagle ma zal i nie lubi BUFU  z tego powodu ;D Kiedys mu jescze zylka peknie, szkoda by go bylo.

--- Koniec cytatu ---

padlem  ;D

Ronin:

--- Cytat: Daell costam ---Ble ble ble ble
--- Koniec cytatu ---

Zawsze mnie ciekawi dlaczego bufu wywoluje zawsze tutaj takie emocje, to chyba ten zwierzecy magnetyzm czy cus, wszystkie male pieski od razu zaczynaja szczekac i ujadac. Zeby odbic pileczke zapytam sie a co Ty pokazales? bo z tego co mi wiadomo nigdy w pvp dobry nie byles, nigdy fc nie byles i za bardzo nikt Cie nie lubi, a w tym 'gownianym bufu' wytrzymales jakies 2tyg bodajze zanim zostales wyjebany?

Deaell Portt:

--- Cytat: Kane McCallan w Sierpień 20, 2010, 18:49:26 ---Venzon, oddajce Deaell-ow te minsy z tego conwoju, co to bufu pozbieralo na paskach w KFIE, trudno nich bedzie strata. Ale to juz 2 albo nawet 3 lata, a wyglada na to, ze Deall ciagle ma zal i nie lubi BUFU  z tego powodu ;D Kiedys mu jescze zylka peknie, szkoda by go bylo.

--- Koniec cytatu ---
Chyba naditerpretujesz moje posty i przeceniasz moje nimi zangazowanie. Bufu dla mnie jest jak taka krowa: malo mleka daje, glosno ryczy, innym w pastwisko zaglada, a madrzy sie za dwie. No to sama sie nadstawia, zeby ja kopnac. 

PS. Zeby bylo na temat. Na kugu jest fajne mp3, gdzie Booby prosi, zeby wszyscy byli gotowi na akcje w 0-w. Wziasc wolne z pracy. Jak nie beda chcieli dac to powiedziec, ze mama, tata umarl etc etc. Potem sa wklejeni jacys gostkowie z Atlasa narzekajacy, ze wolne w robocie wzieli, zeby 10h siedziec przed kompem i nic nie robic, a na koniec dostac rozkaz JC do innego systemu. Pure gold comedy.

Deaell Portt:

--- Cytat: Roninek w Sierpień 20, 2010, 18:57:24 ---Zawsze mnie ciekawi dlaczego bufu wywoluje zawsze tutaj takie emocje, to chyba ten zwierzecy magnetyzm czy cus, wszystkie male pieski od razu zaczynaja szczekac i ujadac. Zeby odbic pileczke zapytam sie a co Ty pokazales? bo z tego co mi wiadomo nigdy w pvp dobry nie byles, nigdy fc nie byles i za bardzo nikt Cie nie lubi, a w tym 'gownianym bufu' wytrzymales jakies 2tyg bodajze zanim zostales wyjebany?

--- Koniec cytatu ---
Jak zwykle w d.... byles i g.... widziales. Jakie wyjebany skoro sam odszedlem widzac obrone posa w waszym wykonaniu. Na waszym forum jest pewnie moj topic z pozeganiem . Dwie matki na posie, prawie zero bsow lr/ close range rr i wasza ulanska szarza w nano huri na bsy wroga  ;D . No i gold opinia : w eve nikt juz nie uzywa bsow na close rr.  Moze zmiencie juz plyte bo ta naprawde sie juz starla.

PS. Z ciekawosci spojrzalem skoro e-penem wyjechales http://eve.battleclinic.com/killboard/combat_record.php?type=player&name=Roninek
      http://eve.battleclinic.com/killboard/combat_record.php?type=player&name=Deaell+Portt widzisz podobnie stoimy mimo, ze mam mlodszego chara.
      Wiec skoro ja dupa jestem w pvp to jak to swiadczy o tobie skoro Ty jestes w mighty Bufu. 

amra:
Deaell Portt jak juz sie porownujesz,  to powiem tak w czasie swego pobytu w bufu jakos niczym specjalnym nie zachwyciles, niestety nie mam dotepu do zaddnych informacj ktora by potwiedzial ze jestes dobry w te klocki w covenie.
Natomiast 99% membersow bufu, nawet nie zauwazyla ze byles w korpie, bo raczej rozmowny nie byles, a tez jak juz wpomnialem niczym tez nie zachwyciles. Ronnika widzielm w akcji wielkokrotnie, wiec jak dlamnie nie masz co sie porownywac. 

A to co wiem, to wiem, ze od twego wyjscia z bufu jestes strasznym pieniaczem nienawidzacym bufu i kozystajacym z kazdej okazji do pouzywania sobie na tym korpie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej