Śmietnisko > Flamewar
[Flame] Chaos na południu - 25.07
Siewca Titum:
--- Cytuj ---Nic jednak nie zmieni faktu ze bez pomocy Pandemic Legion ruskie moga sie zwijac do domu bo nie dadza rady.
--- Koniec cytatu ---
Co nie zmienia faktu ze PL ruskim pomaga i Atlas zawija sie do domu bo nie daje rady.
Siewca Titum:
Dziwne podejście mają FC ATLASA. Lepiej nic nie robić niż ryzykować wtopę. Lepiej stracić region niż 30dredów. To tak jakby można było się nauczyć pływać nie dotykając wody albo czytać nie widząc liter. Wtopicie te parę matek parenaście capsli i dredów i co? Będzie obciach na eve-o, ale takie doświadczenie wiele nauczy. Wjebiecie 5 tytanów, 10 matek i 80 capsli i co boicie się failcascade? To lepiej nic nie robić faktycznie, tracić regiony i dać się poniżać na wszystkich forach :).
Ellaine:
--- Cytat: Okropniak w Sierpień 17, 2010, 17:07:19 ---Pominę tutaj wszelkie przypadki ludzi którzy próbują być Liderem czy FC na siłę, kończy się to wiadomo jak.
--- Koniec cytatu ---
Teoria etyki władzy sugeruje że tylko ci którzy nie chcą rządzić mają predyspozycje na dobrych władców ;)
--- Cytuj ---Sami wiecie że za niektórymi FC ludzie się garną do floty, a do innych za cholerę nie pójdą jeśli ich się nie zmusi - i nie wytłumaczy tego nikt prostymi statystykami, ludzie mogą wdupiać statki hurtowo a i tak lecą bo jest "fajnie" bo "coś się dzieje" - podczas gdy u innych są zadymy, draki - ale czuć że czegoś brakuje.
--- Koniec cytatu ---
To jest proste - ludzie latają u tych FC u których mają szanse na takie walki jakie lubią. Różni ludzie lubią różne walki, np:
* Jedni lubią takie walki od których puchnie killboard, choćby kosztem bloba/kampy/whatever
* Inni lubią takie walki w których jest akcja, ruch, adrenalina, choćby kosztem tracenia statków
* Ludzie którzy z jakichś powodów pół roku zarabiają na hurricana do pvp (chociaż dziwnym trafem stać ich na zestaw raciarek powyżej 1b każda) lubią takie walki w których się nie traci statków. Najlepiej żeby FC kazał stać na POSie i czekać aż wróg sobie pójdzie
* (edit) Inni lubią żeby nikt na nich nie krzyczał i żeby nie wykopano ich z floty tylko dlatego że są nieprzytomni.
Coś w rodzaju oligarchii / republiki jest chyba w NC. Niemrawo i bezwładnie, ale NC się trzyma, przeżyło kilka kryzysów i najazdów i sobie żyje (uh uh, mogłoby się rozpaść, byłoby dużo ciekawiej).
Siewca Titum:
Możliwe to sprawa wewnętrzna dyrków atlasu ;) Ale pamiętajmy, że to tylko pixele... a skoro jest jak jest to znaczy, że coś nie tak. I coś trzeba zmienić. Moim zdaniem nie problemem jest EMO BOBBY tylko brak chęci do walki i niskie morale . A ogarnac sie bedzie kiedys trzeba, lepiej przed stratą regionu niż po...
Ja w swojej robocie kieruje statkiem, jak się uczyłem to zdarzyło mi się odchylić ster o 25 stopni gdzie max to 5, mogło się to skończyć nawet przewróceniem statku na pełnym morzu. I stary też mi EMO rage zrobił, ale przy okazji wyzywając mnie od najgorszych pokazał mi co źle zrobiłem. Bo błędów nie popełnia tylko ten kto nie próbuje :)
Terion:
chyba ze mis okaze sie lemingiem :D
Ladnie supercapsy spadaja, choc tak po roku przerwy od eve stwierdzam ze matke to chyba dostaje sie za zalogowanie tyle ich na kazdym KM
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej