Śmietnisko > Flamewar
[Flame] Chaos na południu - 25.07
bunak xix:
--- Cytat: Sir Falo w Sierpień 30, 2010, 15:25:45 --- Wyskakujesz mi tutaj o jakiś z dupy pleksach nie mając najmniejszego pojęcia na temat tego jak spędzam czas w EVE. Jeśli każdego, który mało się na forum wypowiada od razu wrzucasz do "plexiarzy" to myślę, że zakończe z Tobą dyskusję, bo to jest smutne.
--- Koniec cytatu ---
czytaj ze zrozumieniem a jeżeli nie rozumiesz to kto coś napisał to najpierw się zapytaj jakiegoś kolegi co to znaczy :)
--- Cytat: Sir Falo w Sierpień 30, 2010, 15:25:45 ---Próbujesz mi tutaj pisać o nerwach, które niby mam, a skoro nie wiesz jakim pilotem jestem to tymbardziej nie masz najmniejszego pojęcia o moim usposobieniu
--- Koniec cytatu ---
ok, IMHO jestes flegmatykiem którego nic nie ruszy, nawet jak sąsiada pies nasra ci na wycieraczkę
--- Cytat: Sir Falo w Sierpień 30, 2010, 15:25:45 ---Ty byś walczył do końca i miał nadzieje, że Ci "kumpel" wyciągnie assety (lub nie, hehe i se je sprzeda - chyba, że masz znajomego w RL, ale szanse na to są raczej mniejsze niż większe, bo znajomi z RL raczej częściej latają razem niż przeciw sobie)
--- Koniec cytatu ---
oczywiście ty pewnie byś szukał kogoś w PL kto by ci wyciągnął assety, ja raczej poszedłbym altem do peciarskiego ally co ma + do ruskich, np. Red citizens, shadow of xxdeathxx, to samo z stacjami -a-, jest przecież AAA C.
--- Cytat: Sir Falo w Sierpień 30, 2010, 15:25:45 ---Dla Ciebie jest ważne, by wyjśc z honorem w takim konflikcie. Proszę bardzo, Twój wybór
--- Koniec cytatu ---
Rozumiem, cenisz wyżej iski. Masz rację ja mam inaczej.
--- Cytat: Sir Falo w Sierpień 30, 2010, 15:25:45 ---Ja z pewnością nie chciałbym być taki jak Ty, sorry...
--- Koniec cytatu ---
no może nie jestem playboy-em w RL :) nie trzeba przepraszać mnie za to.
--- Cytat: Sir Falo w Sierpień 30, 2010, 15:25:45 ---Grow up, nie próbuj być psychologiem po jednym poście, bo tak tylko młodzież robi
--- Koniec cytatu ---
widać obejrzałeś ostatnią stronę wątku o konflikcie, każdemu się błędy zdarzają... luzik
--- Cytat: Sir Falo w Sierpień 30, 2010, 15:25:45 ---w bardzo prosty sposób to potwierdzasz i jednocześnie obrażasz innych.
--- Koniec cytatu ---
masz rację, nie traktuje użytkowników centrali jak panienki co się obrażą jak ktoś powie "ch**" w ich obecności wiec aby wyrazić
mocniej co chcę przekazać, użyłem takiego języka. Jeżeli jesteś dziewczynką i obrażają cie moje słowa to mogę cię przeprosić za nie.
--- Cytat: Sir Falo w Sierpień 30, 2010, 15:25:45 ---Zachowuj się. Byle jak ale sie zachowuj.
--- Koniec cytatu ---
np, będę :p
Soulscream:
lol internetowy honor
P_UNKNOW:
--- Cytat: BuNaK w Sierpień 30, 2010, 14:11:13 ---Widać iż przemawiają przez ciebie nerwy. Nie dziwię się ,może masz udupione w jakiejś stacji -A- od zajebania assetów i nie masz jak na plexa zarobić. Moje komentarze jako jedynego reprezentanta XIX i ruskiej koalicji były suchą oceną bez zbędnego pierdolenia o tym jacy to jesteśmy zajebiści (znajdź chodź jeden taki element w moich wypowiedziach). Prawda w oczy kole. Nie ma już dumnego Atlasa z którym walczyłem rok temu, teraz został po nim tylko smród i niesmak i te ochłapy co z niego zostaną będą naszymi petami i będą nam bulić siano. To ze zostaliście wyruchani przez ruskich z pomocą PL to tylko wasza wina i waszych sojuszników. Jeszcze do wczoraj jakoś rozumiałem waszą sytuację i ze macie przejebane ale zrobiłbym na waszym miejscu dokładnie tak jak ktoś napisał, walczył do końca a assety jakoś sobie przez alta czy kumpla wyciągnął... IMHO żenua to jest to co wczoraj odjebaliście i to jak o tym teraz miączysz jacy to wszyscy są beee ze komentują to.
--- Koniec cytatu ---
Szybko zrobił się z Ciebie władca kosmosu, wystraczyło kilka razy postrzelać do posa żebys się nim stał i mógł w tak grzeczny sposób pokazywac swoją WIELKOSC , ah tak zapomniałem, to wasza super strategia zrobiła z atlasu jak to napisałeś "ochłapy" , nie dotrze do Ciebie pewnie nigdy że zaatakowaliście cień tego alliansu w dobrym momencie, atlas na długo przed waszym atakiem cierpiał na brak leadershipa, postępowała progresja, dużo alliansow tak skończyło. Dlaczego Atlas nie mógł tego zrobić?
Dla więkoszości moich przyjaciół to są właśnie dobre czasy zmian, którę są zazwyczaj bardzo pozytywne, problem wewnętrzny w atlasie był i wasz atak przyspieszył mocno koniec tego alliansu. Bardzo wielu ludzi odetchneło z ulgą bo szykują się zmiany beż żadnych "zgrzytów", pewnie są także tacy którzy czują się przegrani.
IMO pomimo bardzo złej kondycji militarnej w atlasie i tak mam pewność że bez PL nie dalibyście rady, to im należą się największe zasługi, to oni mieli największą siatkę szpiegów, to oni ryzykowali super capitale, oni to ciągnęli. Dopiero jak PL pokazał, że atlas jet jak kulawy pies, zaczęły pojawiać się u was sensowne liczby capitali. Zresztą gdzie byłes na poprzednich atakach ruskich kiedy dostawali w dupę za każdym?
Mimo wszystko gratulacje z wygranej, ale proszę spuść trochę z tonu, bo to nie jest żadna spektakularna wygrana zwłaszcza po stronie XXX i Redow
Sir Falo:
--- Cytat: BuNaK w Sierpień 30, 2010, 15:56:11 ---czytaj ze zrozumieniem a jeżeli nie rozumiesz to kto coś napisał to najpierw się zapytaj jakiegoś kolegi co to znaczy :)
ok, IMHO jestes flegmatykiem którego nic nie ruszy, nawet jak sąsiada pies nasra ci na wycieraczkę
oczywiście ty pewnie byś szukał kogoś w PL kto by ci wyciągnął assety, ja raczej poszedłbym altem do peciarskiego ally co ma + do ruskich, np. Red citizens, shadow of xxdeathxx, to samo z stacjami -a-, jest przecież AAA C.
Rozumiem, cenisz wyżej iski. Masz rację ja mam inaczej.
no może nie jestem playboy-em w RL :) nie trzeba przepraszać mnie za to.
widać obejrzałeś ostatnią stronę wątku o konflikcie, każdemu się błędy zdarzają... luzik
masz rację, nie traktuje użytkowników centrali jak panienki co się obrażą jak ktoś powie "ch**" w ich obecności wiec aby wyrazić
mocniej co chcę przekazać, użyłem takiego języka. Jeżeli jesteś dziewczynką i obrażają cie moje słowa to mogę cię przeprosić za nie.
np, będę :p
--- Koniec cytatu ---
Hehehe, dbore :) Napisalem,ze dam Ci sie wkrecic w jeszcze jednego posta,ale przyjme doktryne mojego kumpla:
Nie dyskutuj z trolem,bo sciangie Cie do swojego poziomu i przewyzszy doswiadczeniem.
W ogrinale jest slowo idiota,ale jest to dosc obrazliwe okreslenie,a pomimo Twoich tekstow, nie chce Cie tak czy siak obrazac. Takze, pass :)
sc0rp:
--- Cytat: Pawel Unknow w Sierpień 30, 2010, 18:33:48 ---(...) to wasza super strategia zrobiła z atlasu jak to napisałeś "ochłapy" ,(...)
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj --- (...) zaatakowaliście cień tego alliansu w dobrym momencie,(...)
--- Koniec cytatu ---
czy to aby wybrac odpowiedni czas ataku to, aby przypadkiem nie jest jeden z elementow kluczowych strategii(nie mowie ze jedyny, bo oprocz tego wybrali tez odpowiednie miejsce i mieli odpowiednie sily)?
--- Cytuj ---Mimo wszystko gratulacje z wygranej, ale proszę spuść trochę z tonu, bo to nie jest żadna spektakularna wygrana zwłaszcza po stronie XXX i Redow
--- Koniec cytatu ---
Tak patrzac z boku zmiarzdzyli atlas (a to czy byl to "super power" atlas czy "kulawy pies" [jak to nazwales] atlas nie ma znaczenia), zmusili do zaplacenia okupu, a takze odebrali nazwe i byc moze (tego nie ma w oficjalnych zapisach) z atlasu zrobili rentiera*. Wiec ja zapytam z ciekawosci a czego jej brakuje Twoim zdaniem, czego nie zrobili, co powinni zrobic zeby to zwyciestwo bylo bardziej przykre dla Was?
* - nie traktuj tego jako obraze, ja latalem w AAAC i bardzo milo wspominam ten czas - calkowicie bezstresowe latanie :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej