Śmietnisko > Flamewar
[Flame] Chaos na południu - 25.07
Venzon 2003:
@Deaell Portt: wspolczuje jesli dla ciebie zmiana miejsca rezydowania raz na dwa lata oznacza tulanie sie :P
po raz kolejny napisze ci, ze nie gramy w twoja wersje EVE, mamy na to wlasny pomysl i generalnie nie potrzebujemy zebys nam mowil co powinnismy a czego nie
Deaell Portt:
--- Cytat: Venzon 2003 w Sierpień 27, 2010, 19:04:53 ---@Deaell Portt: wspolczuje jesli dla ciebie zmiana miejsca rezydowania raz na dwa lata oznacza tulanie sie :P
po raz kolejny napisze ci, ze nie gramy w twoja wersje EVE, mamy na to wlasny pomysl i generalnie nie potrzebujemy zebys nam mowil co powinnismy a czego nie
--- Koniec cytatu ---
Prosze nie rob z Bufu MC i nie wyjezdzaj mi tu z ich cytatami ..... bo jakby nie ta liga i pusty smiech sie cisnie na usta. Poza tym nie wiem, gdzie ja wam niby pisalem jak macie grac. Wysmiewanie waszego spinania sie to nie poradnik "EVE for dummies". Zreszta ani przy obronie Boba, ani teraz Atlasa nie potraciliscie jakos duzo assetow w walce. Pod tym wzgledem jestescie pragmatyczni. Patrzac jednak na wasze kb to niektore korpy w h-secu maja wiekszy ruch niz wy podczas wojny. Jakies roamy po provi, wiec juz odpuscilisice i to dawno temu. Teraz tylko tu postujecie, zeby sobie PR podbic wiec jednak jakos was obchodzi opinia innych o was .
Sotharr:
--- Cytat: Deaell Portt w Sierpień 27, 2010, 18:58:54 ---"To znaczy, ze bedziemy takie k.... wedrowniczki ?"
--- Koniec cytatu ---
Takie jak koszaku, czy jak się nazywał ten karawaniasty wynalazek z lolISS, którym tak się kiedyś podniecałeś? :>
Venzon 2003:
@Deaell Portt: Caly czas nie gramy w twoja wersje EVE :P
Deaell Portt:
--- Cytat: Sotharr w Sierpień 27, 2010, 19:28:14 ---Takie jak koszaku, czy jak się nazywał ten karawaniasty wynalazek z lolISS, którym tak się kiedyś podniecałeś? :>
--- Koniec cytatu ---
I nadal sie podniecam gosciowie naprawde mieli ciekawe pomysly . Czesc z nich zrealizowali jakbys nie pamietal. Zreszta , wiekszosc tych ludzi miales w sysolach. Ba, nawet czesc z nich bylo twoimi fc. Na eve-o kupa sysoli narzekala, ze to byl jeden z glownych powodow waszej przegranej. Silver Snake Enterprise cos brzeczy ? Odeszli do AAA zanim wam z SE zrobilismy z d... jesien sredniowiecza i na koniec nasr..... . Poza tym bawi mnie twoje nasmiewanie sie z ISS skoro na ticker Sys-k wiekszosc ludzi w EVE sika ze smiechu po nogawkach. Nawet LR jak mieliscie ich na plus to za waszymi plecami dogadywalo sie z nami i kilkukrotnie jak wam posa kosilismy to udawali, ze nic nie widza.
BTW. Ja jeszcze pamietam jak grzecznie w stacji po cichu siedziales jak wam sie wbijalem solo bsem do waszego system nabijac sie przy tym na tsie, ze 10+ chlopa na localu i zaden nie wydokuje.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej