Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (13/371) > >>

Nitefish:
Wychodzi na to, że redzi mimo swoich znacznych sił walczą jakimiś szemranymi petycjami zamiast  w tradycyjny sposób wykorzystując przypuszczalnie jakiś bug, o którym my nie wiemy. Żeby nie było, że nie wiem o czym piszę to siedziałem tam pół nocy i tłukłem sbu z innymi.

Ciekawe jak się sprawa zakończy, jak na razie dla mnie to żałosne. Dziwne, że ccp nie dało reimbursa za stracone shipy bo to też mogło być nieuczciwe (zblobowaliśmy atakujących przecież wbrew zasadzie, że to atakujący blobuje).

No cóż, każdy walczy jak umie widać.

Gregorius:
Wobec tego, wszyscy powinniśmy zgodnie zagłosować za EvE Online :D
http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1360067&page=1

All Fail CCP ^_^

Venzon 2003:
Godzine temu spadlo TCU RA w systemie LVL, ruskom zabraklo godziny do przejecia sova - niestety nie maja US TZ
W tej chwili TCU Atlasu sie onlinuje a flota capsow i subcapitali strzela w stacje
Czekamy na kolejna petycje RA do CCP bo przeciez inaczej nie przejma tego sova  :P

@Striker: to zrozumiale, ze nie chcecie zeby Atlas stracil tereny na wschodzie poniewaz w takiej sytuacji ekspansia na esoterie jest czyms oczywistym, szczegolnie ze eso jest blisko omist a my lubimy prowadzic wojny
Jestesmy zbyt duzym sojuszem zeby zadowolic sie tylko jednym regionem
Generalnie dzieki waszemu gestowi raczej bobbi nie zdecyduje sie nigdy na atak na wasze tereny

Striker:
Jeśli stracilibyscie tereny, biorac pod uwage wasze problemy z brakiem dobrych fc (jak bobby jest afk) i nienajlepsza atmosfere w niektorych korpach, nie sadze zebyscie mieli wystarczajacy potencjal, zeby po przegranej Esoterie podbic, wiec raczej tego sie nie obawiamy. Powody naszego przylotu opisalem wyzej.

Nitefish:
wiedziałem, że w końcu się wyda...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej