Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (2/371) > >>

bunak xix:
Oj panowie, bedzie się działo na terenach Angelsów niebawem. XIX + RA + Whitenoise. + reszta spółki ogłosiło krucjatę na tereny atlasu. Nasz CEO wypowiedział się jasno" Albo My albo Atlas, walka do samego końca". Wczoraj rozpoczęła ofensywa - około 20 tytanów i 40 matek + reszta kapsów pojawiła się w C-J6 zaraz po tym jak cynnojammer atlasu padł. Atlas się nie pojawił, a szkoda bo liczyłem na miłą kaps-flotową bitkę. Szczerze myślę iż Atlas + AAA + ich pety mogły by wystawić równie silną flotę ale chyba Bobby się wystraszył albo był offline.

http://dl.eve-files.com/media/corp/Aurora148/ExeFile_2010-07-25_20-51-18-33.png

Nitefish:
Nie wiem jak inni ale ja miałem takiego laga będąc w 0-W, że pomysł z wskoczeniem do C-J kiedy siedzi tam 400 redów był chyba skazany na porażkę. Być może stąd nie przylecieliśmy.

Odnoszę wrażenie, że od jakiegoś czasu duże bitki bardziej opierają się na zasadzie "kto zbierze więcej bydła w systemie" niż na walce.

sneer:
cos w tym jest - gorzej że ten lag w o-w to cos czesto sie pojawia  i nie wiadomo zupełnie dlaczego

SokoleOko:
Piszecie podanie o przydział dodatkowych chomików na kolejne timery? ;)

bunak xix:
Nie no bez jaj panowie, zanim doskoczylismy razem w WhiteNoise. do C-J6 kapsami (a czekalismy długo) to lokal tam był około 300.  O ile dobrze pamiętam timer reinforce stacji coś pokazywał około 21 eve time dziś. Ja czekam na duża ilość GF.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej