Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Chaos na południu - 25.07
Sir Falo:
--- Cytat: BuNaK w Lipiec 28, 2010, 09:03:29 ---ciężko było mówiąc o wyrównanej walce jak Bobby zarządał pomocy od kazdego kto tylko może wystawić jakieś liczby, nawet od tych którym niedawno wymachiwał e-peenem ze mają przejebane. Wojny wygrywa się cierpliwością, rozsądkiem i dobrze dopracowaną strategią wiec nie macie się co martwić ze odpuścimy...
--- Koniec cytatu ---
Nie, no kocham takie stwierdzenia :) Przecież to nie RA wystawiło dzień wcześniej 50 super capsów - to musiałbyć ktoś inny.
Niech niektórzy skończa jojczyć, że przeciwnik zły, bo nas zblobował, to jak jest odwrotnie to wtedy przeciwnik dał pośladów...
bunak xix:
--- Cytat: sneer w Lipiec 26, 2010, 12:01:28 ---Nie wiem jak inni ale ja miałem takiego laga będąc w 0-W, że pomysł z wskoczeniem do C-J kiedy siedzi tam 400 redów był chyba skazany na porażkę. Być może stąd nie przylecieliśmy.
Odnoszę wrażenie, że od jakiegoś czasu duże bitki bardziej opierają się na zasadzie "kto zbierze więcej bydła w systemie" niż na walce.
--- Koniec cytatu ---
spalcie mnie na stosie za wypowiedz tak często teraz quotowana przez szanownych kolegów. Gdy ktoś od was coś wspomi o czymś podobnym to nie komentuje tego głupio że jęczy. To już chyba druga albo i trzecia wypowiedz ze jęczę. Nie mam w nawyku jęczeć bo nie jestem kobietą a na spartę zawsze mam ochotę. To ze czy to z jednej czy z drugiej strony nie dochodzi do starć to zależy wyłącznie od dowódców. Z drugiej strony wiem ze tylko ja stoję po stronie Red Coalition więc zrozumiem jeżeli ktoś będzie dalej doczepiał do moich wypowiedzi.
sneer:
ale to dobrze że ktoś tam stoi ....
dzięki temu zawsze jest się dowiedzieć czegoś od drugiej strony
chcieliście wojny to ją macie Bunak
zaciągnęliście kogo się dało to nie ma się co dziwić że atlas też zatelefonował po swoich - przecież na pewno liczyliście to zanim się wojna zaczęła
a tak na marginesie - to była która próba odbicia cj-6 ? trzecia ? czwarta ?
zróbcie to raz a dobrze :)
Nitefish:
Takie są realia, że jeśli zbierze się odpowiednio dużo pilotów w systemie to ciężko go zaatakować z powodu na lag. Wcześniej wy teraz my. Niby nikt tego nie lubi ale wszyscy to wykorzystują bo taka jest mechanika gry.
W ogóle to po prostu dziwnie brzmi: "my was napadamy ale wy nas blobujecie, to niesprawiedliwe" :)
Ciekawe natomiast jest to, że z tego co słyszałem redzi atakują zazwyczaj w wakacje (poprawcie mnie jeśli się mylę).
Venzon 2003:
--- Cytat: Gregorius w Lipiec 28, 2010, 12:05:56 ---Z tego, co się mawia w kuluarach, to GC został pozostawiony sam sobie przez Atlas (ciężko mówić o failcascade)
--- Koniec cytatu ---
GC zaliczylo klasyczny wewnetrzny failcascade, nie bylo czego ratowac
kazdy kto twierdzi inaczej zwyczajnie nie ma pojecia o czym mowi
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej