Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Chaos na południu - 25.07
Goomich:
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 28, 2010, 09:24:12 ---No właśnie, ponoć nawet c0ven jakoś pomagał.... liczycie, że Atlas Wam odpuści i znów będziecie kumplami? Bo jeśli nie, to czemu nie pokazać środkowego kciuka? ;)
--- Koniec cytatu ---
Nasza pomoc wczoraj ograniczyła się do rozjechania roama PB. zbukmarkowania POSa w C-J, piętnastominutowego BIO i rozwalenia cynostawiaczki z Green Alliance. O i jeden cep PTFu zawhorował się na dwóch SBU.
Kombat:
--- Cytat: BuNaK w Lipiec 28, 2010, 09:03:29 ---ciężko było mówiąc o wyrównanej walce jak Bobby zarządał pomocy od kazdego kto tylko może wystawić jakieś liczby
--- Koniec cytatu ---
Powiedział Pan którego sojusz jest również częścią koalicji która zwołała wszystko co możliwe łącznie z wynajęciem PL do ataku na CJ. Wszyscy blobują w eve od paru lat, narzekanie na to w momencie w którym samemu jest się blobującym jest nieco śmieszne.
--- Cytat: BuNaK w Lipiec 28, 2010, 09:03:29 ---Wojny wygrywa się cierpliwością, rozsądkiem i dobrze dopracowaną strategią wiec nie macie się co martwić ze odpuścimy...
--- Koniec cytatu ---
Bardzo na to liczymy! Nawet nie wiesz ile osób zaktywowało się dzięki waszej działalności, wreszcie coś dzieje się ciekawego w okolicy :)
bunak xix:
można sprawdzić liczby:
Po naszej stronie jest: PL (939) + RA (1877) + XIX (795) + WN. (920) + Cursed Alliance (611) + VooDoo Technologies (410) + Terrorist Group (107) + Ultima Rati0 (868) + Bloodbound.(247) ====== 6774 membersów
Wymieniłem praktycznie wszyskich którzy mągą walczyć po naszej stronie
dla porównania Against ALL Authorities (2627) + Atlas Alliance (3082) + The Initiative. (1693) = 7402
oczywiście trzeba wykonać jeszcze telefony do mniejszych alliansów - SE. ROL. c0ven. Reckoning. Consorcium etc.
Oczywiście nie piszę tego bo chcę coś udowodnić, poprostu z naszej strony to wszystko co mozemy wystawic.
SokoleOko:
Dopisz jeszcze AAA C :D
Sammani:
--- Cytat: BuNaK w Lipiec 28, 2010, 10:29:41 ---można sprawdzić liczby:
Po naszej stronie jest: PL (939) + RA (1877) + XIX (795) + WN. (920) + Cursed Alliance (611) + VooDoo Technologies (410) + Terrorist Group (107) + Ultima Rati0 (868) + Bloodbound.(247) ====== 6774 membersów
Wymieniłem praktycznie wszyskich którzy mągą walczyć po naszej stronie
dla porównania Against ALL Authorities (2627) + Atlas Alliance (3082) + The Initiative. (1693) = 7402
oczywiście trzeba wykonać jeszcze telefony do mniejszych alliansów - SE. ROL. c0ven. Reckoning. Consorcium etc.
Oczywiście nie piszę tego bo chcę coś udowodnić, poprostu z naszej strony to wszystko co mozemy wystawic.
--- Koniec cytatu ---
Panie i panowie oto: LICZBY CHAROW W ALLIANCACH!!!!
Od lat najlepszy znany graczom eve wspolczynnik okreslenia sily blokow oraz taniego flamu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej