Eve Online > Dyskusje ogólne
Dylemat High-Sec'owego 爱心熊
Doom:
--- Cytuj ---Czy ktoś wie czy UA przyjmuje graczy takich jak ja na szkolenia?
Myślę ze by było by najlepiej od tam zacząć moja przygodę z pvp...
--- Koniec cytatu ---
Każdy przypadek rozpatrywany jest indywidualnie, ale większość tych o których wiem przyjmujemy i szkolimy, dla pewności mogę się zapytać CEO UA
Odnośnie wątpliwości jakie zgłaszał eXeGee, to niestety w akademii jest kilka (w tej chwili chyba 3) szkoleń obowiązkowych dla każdego kadeta, pozostałe są opcjonalne
BTW
Skan już wrócił z urlopu
--- Cytuj ---A jak jeszcze zaproponujesz w zamian poprowadzenie jakiegoś szkolenia (z pve na przykład) to myślę, że wezmą Cię z otwartymi ramionami
--- Koniec cytatu ---
To szkolenie ja prowadzę
Kombat:
Zacznij od arbitratora względnie Harbi / Prophercy.
Albo rifter :)
Nitefish:
Ja też uczyłem się pvp sam latając po low secu amarskimi shipami. Idealny do tego celu jest, jak wspomniał Kombat, arbitrator. Dobrze sfitowanym arbim położysz praktycznie każdego cruza, a arbi jest tani.
Patrząc po Twoich skillsach to inną, ciekawą opcją jest Omen Navy. Jest może nieco drogi bo kosztuje około 80kk ale masz takie skille w gunery, że z działkami t2 będziesz wymiatał. To był kolejny statek, na którym uczyłem się pvp w low solując.
Te dwa statki mogę Ci polecić, bo całkiem łatwo nimi spylić w razie większego dymu.
Z frytek to rifterek albo punisher, tylko doskiluj ac.
Jeśli chodzi o UA - na pewno wiele się tam nauczysz ale ze wszystkich dziedzin nie tylko pvp. Być może też jesteś zbyt doświadczonym graczem, żeby iść do UA tylko z powodu pvp, może lepiej dołączyć do jakiegoś korpa, który grasuje po low secach lub siedzi w null (wbrew pozorom nie jest to straszne).
Ptysiu:
Skoro poszedłeś w ammarów, to proponowałbym wyskillowanie reconow i zabawę pilgrimem/cursem. Świetne shipy, dobre i do solo i do floty. Poniżej t2, jak wspomniano arbitrator, który zresztą bedzie dobra wprawką dla wymienionych reconów. Harbi też jest fajny, ale solo po low-secu będziesz z każdej campy w jaką wpadniesz wracał w jajeczku.
Zupełnie osobiście polecam też przypomnienie sobie matarkich korzeni Twojej postaci ;).
Pozdrawiam
F-YU:
nauki o pvp w lowseku powinno odbierać się u specjalistów w temacie (czytaj piraci) ...
chyba że chcesz być mięsem armatnim, a to proszę cię bardzo - mięsa nigdy dość.
tak samo latania po 0 nauczysz się tylko w covenie bo będziesz miał okazje zobaczyć taktyki
jakimi będą starali się ciebie upolować.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej