Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Centrum rekrutacyjne

<< < (5/6) > >>

Aenyeweddien:

--- Cytat: Roninek w Luty 09, 2011, 18:09:59 ---imo to komus ladnie woda sodowa do glowy uderzyla, te wszystkie zasady byly tbh z dupy... Nie mamy w pl community 1121412442141 corpow zeby miec jakies restyrkcje, to ze ktos sie reklamuje na centrali i wkleja swoje filmiki chwali sie czyms i odpowiada na pytania to chyba dobrze? Smietnika to nie tworzylo, ja tam widze max 10-15 corpow ktore regularnie bumpuja tutaj i cos robia. Czysty bump raz na tydzien rozumiem, ale pochwalenie sie czyms nawet i codziennie why not? najwyzej ktos sobie sam smietnik w topicu zrobi... Tak samo dyskusje do filmiku/bitki, wlasnie o to chodzi... Ale robta co chceta tak tylko przypomne takie znane przyslowie: "Nadgorliwosc gorsza od faszyzmu".

--- Koniec cytatu ---

Roninek tyle że nie było samej reklamy, filmików i odpowiedzi na pytania a jeszcze dodatkowa dyskusja - która przy założeniach poprzednich działu nie była dopuszczana.
Z tego powodu została wprowadzona zmiana i teraz każdy z korpów się reklamujących ma miejsce na dyskusję/pochwalenie się czymś nawet codziennie bez zaśmiecania wątku rekrutacyjnego który z założenia ma być czystą reklamą skierowaną do graczy szukających korporacji.
A w związku z tym że forum jest forum otwartym dostępnym dla osób niepełnoletnich to niedopuszczane są nawet wstawki o charakterze erotycznym.

Colonel:
jak ktos bedzie chcial zeby o jego korpie mowiono to zawsze znajdzie na to sposob...
z mojego punktu widzenia "najpotrzebniejsza" w obecnej formie forum jest "rzetelna" informacja o korpie
oparta o standard / rame do ktorej wszyscy musza sie dostosowac...dostep do tego powinien byc z buttona strony glownej
bo tak na prawde komu sie chce czytac ciagnace sie latami watki rekrutacyjne w ktorych wiecej jest lansu niz waznych informacji...

pamietacie stara podstrone z polskimi korporacjami?
bylo logo w naglowku, kilka zdan o korpie na zasadzie "kredo"
i wypelniona tabela z info typu [przyklad]:

profil glowny korporacji: minning
dodatkowo: Mission running, Industry
homebase: Bleak-Lands / High sec
wymagana ilosc SP: 5mln ISK
podatek: 20%
miesieczne ściepy: 1 ISK
bla: blabla
blabla: bla
bla: blabla
blabla: blabla blabla
blabla: blablala
blabla: bla
....
...
...
etc

kanal rekrutacji: rekiny miningu

-----------------
mysle ze wspolnymi silami jestesmy w stanie stworzyc szablon,
 ktory potencjalnym zainteresowanym poda jak najwiecej informacji

Doom:
Na stronie głównej spis korporacji pojawi się raczej po zmianie silnika stronki na WP i już jest chętny żeby się tym zająć.

Reguły topiku rekrutacyjnego regulujące dokładnie jego treść - ja jestem za - więc pewnie zaraz pewne indywidua zamieszkujące pewne npc 0.0 zrobią cta żeby pomysł zakrzyczeć oskarżeniami o prześladowania i zarzynanie wolności słowa na centrali 8)

Jutro rano przygotuję propozycję tego szablonu, jak przejdzie przez weryfikacje na forum technicznym to około popołudnia pojawi się tutaj

Gregorius:
+1 do Col'a!

Colonel:

--- Cytat: Doom w Luty 09, 2011, 19:59:10 ---Na stronie głównej spis korporacji pojawi się raczej po zmianie silnika stronki na WP i już jest chętny żeby się tym zająć.

Reguły topiku rekrutacyjnego regulujące dokładnie jego treść - ja jestem za - więc pewnie zaraz pewne indywidua zamieszkujące pewne npc 0.0 zrobią cta żeby pomysł zakrzyczeć oskarżeniami o prześladowania i zarzynanie wolności słowa na centrali 8)

Jutro rano przygotuję propozycję tego szablonu, jak przejdzie przez weryfikacje na forum technicznym to około popołudnia pojawi się tutaj

--- Koniec cytatu ---

no milo, tylko ten projekt moglby powisiec na warsztacie kilka dni
zeby kazdy chetny mogl cos zasugerowac...
w koncu co tysiac glow to nie jedna  ;)

wyjasnie tez moze moje stanowisko:

1. Jestem za:   CR zostawic jak jest
2. Proponuje:   Dodac podstrone / szablon, ktora sugerowalem wyzej

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej