Eve Online > Dyskusje ogólne
EvE staje się nudna
SłabyPL:
@Baz
uff dawno tyle crapu naraz nie czytałem....
- eve staje się nudna ? eve nudna była od samego początku - nic sie nie zmieniło
- oczekujesz że 20 osób powie: eve nie jest nudna bo ............. a kolejne 20 powie odwrotnie?
- eve była nudna od początku aktualnie nie starcza Ci już cierpliwości aby tą nudę wytrzymać
Mógłbym rozbić Twój post na pierwiastki i obalić każde zdanie...ale czy to sprawi że eve będzie mniej nudna?
pozdrawiam
Ellaine:
Eve jest nudna po 5 minutach, 5 miesiacach lub 5 latach zaleznie od tego jakie kto lubi gry i czego oczekuje. To czysty degustibus.
Kara Mon:
Niby tak ale ewidentnie widac ze CCP zamiast udoskonalac istenijacy content i naprawiac bledy stara sie jak najszybciej sciagnac ciemne masy do tej gry .
Fakt moze zaczynalem od c64 i moglbym w eve grac jakby mialo wektorowa grafike jesli wszystko by elegancko dzialalo ale wydaje mi sie ze polowa ludiz pracujacych przy Eve odeslanych do dodatku ktory jest tylko po to zeby sie pochwalic "jaka mama czadowa grafike" jest nie na miejscu. Z Incarny jak na razie nie wynika nic co dla mnie np moglo byc ciekawego , tyrranis byl podobny , dominion dalo cynabala wiec mozna uznac za "sukces" ;D ale to wciaz malo . CCP wciaz upiera sie ze to gra nastawiona na pvp a jednak z kazdym dodatkiem ogranicza to pvp , albo bledy, albo lagi , albo bogactwo dla wszystkich a jak sami bogaci dookola to nie ma sensu sie bic.
Straszny:
a ja sobie właśnie wróciłem... zobaczymy czy gra faktycznie jest nudna i czy nie da się pograć jak 2-3 lata temu, w stare dobre EVE ;)
słysze ze teraz ciężko o solowanie...
Doom:
* Doom zaczyna przeszukiwać forum, poszukując posta w którym ktoś obiecał poprowadzić chimeryczno unseenowy roam po low secach
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej