Eve Online > Dyskusje ogólne
EvE staje się nudna
KiFuso:
--- Cytat: Dark Flonoe w Lipiec 29, 2010, 11:33:18 ---I w czym jest problem, bo nie rozumiem - EvE to sandbox kazdy gra jak chce.
Moim skromnym zdaniem PvP wyglada jak wyglada ze wzgledu na death penalty, nigdy kto ma mozg nie wezmie pimped shipu i nie poleci sobie do low/null seca ot tak na cudzym terenie postrzelac, bo bycie upolowanym to pare duzych baniek w plecy. W innych MMO jak AoC czy WoW death penalty nie istnieje, dlatego ludzie bezstresowo sie rzucaja z siekiera nawet na kilkanascie osob. Ale czy to jest problem? Ja uwazam ze nie do EvE glownie wlasnie death penalty mnie przekonalo (osobiscie nie trawie gier osadzonych "w dalekiej przyszlosci w odleglej galaktyce" - EvE jest wyjatkiem wlasnie ze wzgledu na pozostale aspekty gry)
--- Koniec cytatu ---
Tylko zwróć uwagę na to, że jakby w eve nie było dead penelty to o wiele wiele więcej osób by uczestniczyło w PvP.. może to + może - większe lagi itp. ale dla samej gry to wydaje się być lepsze, pewnie sam rynek by wtedy się wywrócił nogami do góry ale ja grając w np. w AoC widze że tam gra kręci się dookoła PvP w bardzo dużej części, raiduje się, zbiera itemy po to żeby być lepszym w pvp.. w EVE nikt nie poleci factionowym shipem z featem za 2-3b na pvp.
Gizmo79:
--- Cytat: Okropniak w Lipiec 29, 2010, 10:49:21 ---okazuje się że 9/10 ludzi żyje w HIGH i to dla nich większość dodatków wychodzi
--- Koniec cytatu ---
Które konkretnie dodatki wydane były dla hisekowych kerbirów? Co konkretnie dano im czego nie dano wam?
SokoleOko:
--- Cytat: ChemicalRider w Lipiec 29, 2010, 12:43:58 ---Tylko zwróć uwagę na to, że jakby w eve nie było dead penelty to o wiele wiele więcej osób by uczestniczyło w PvP..
--- Koniec cytatu ---
Odwrotnie - właśnie to, że strata boli bardzo powoduje, że zwycięstwo cieszy jeszcze bardziej. I to mnie przy Eve trzyma.
--- Cytat: ChemicalRider w Lipiec 29, 2010, 12:43:58 ---w EVE nikt nie poleci factionowym shipem z featem za 2-3b na pvp.
--- Koniec cytatu ---
Nie? No to masz frytkę za 30B straconą w świadomym PvP. I naprawdę nie jest to odosobniony przypadek
http://genos.killmail.org/?a=kill_detail&kll_id=7168704
Okropniak:
misje, wiecej misji,
POSy w high, wiecej posów w HIGH,
Upiekszacze typu tekstury na planetkach (jak ktos pvp patrzyl na to wiecej niz raz to bede mocno zdziwiony) - wszystko byleby lepiej sie w high zylo ;p
Nie zapominajmy tez o dodatkowych misjach ;p
F-YU:
Dobra samokrytyka Sammani :D
Sammani
Fakt, ze da sie iskami placic za konto to kolejny problem eve. Dzieki temu eve przyciagu lomy,
ktore normalnie gralyby w f2p koreanskie grindery, wiec grinduja i tutaj...
Ciekawe ilu graczy zostaloby w eve jakby za konta trzeba bylo placic rl gotowka.
Mi z 4 ostaloby sie max 1 konto :).
Empire i zarobki w empire są tak znerfione obecnie że z niecierpliwością czekamy na znerfienie doszczętne 0.0
o tak, wtedy będzie nam wszystkim lepiej :D
pierwsze słysze żeby to gracze z hiseka ze swoich zarobków budowali bloby supercapsów.
Sokole Oko
Nie? No to masz frytkę za 30B straconą w świadomym PvP. I naprawdę nie jest to odosobniony przypadek
jak to jest świadome pvp... LOL... popatrz na fit tej frejki... ale dopisze bo powiedzą że głupoty pisze... Warp Core Stabilizery -_-
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej