Eve Online > Dyskusje ogólne
EvE staje się nudna
Kara Mon:
Mikker niby fajnie z sovem ale ile z tych malych kropek samo tego sova zdobylo a ile za niego po prostu placi ? :D
Ale fakt blob to nie tylko mechanika, to parcie na wyglad killboardu takze , no i hurki teraz drogie strasznie bo insurka zwraca tylko 2/3 jego ceny i to wystarczy zeby ludzie bez przewagi 2:1 bali sie zaczepiac :-X
Colonel:
2:1 ? :D
w Mara niedawno ruscy czekali aż bedą mieć 7:1 i dopiero podjęli się szturmu :D
dla wielu liczy się kill a nie walka i polowanie
bo tymi drugimi trudno chwalić się kolegom :D
a im miś bezpieczniejszy tym chętniej lata w blobie
w sumie jest za to mechanika w pewien sposób odpowiedzialna
bo jeśli zbierze się wielu chętnych żeby gdzieś lecieć
to wszyscy mniejsi nazwia ich blobem
a samym blobersom ciężko jest spotkać godny opór
wiec bez żadnych emocji zmasakruja wszystko co będzie chciało ich minąć
Colonel:
--- Cytat: eX w Sierpień 15, 2010, 22:16:21 ---kurde, a mi się eve znów znudziła... (krótki to był comeback :P)
może faktycznie gdybym w końcu poszedł w stronę -10 to bym odkrył coś nowego w eve ^^
--- Koniec cytatu ---
duża szansa ze tak by się stało
spojrz w swoją sygnaturke i powiedz sam sobie co Cie zainspirowalo do jej stworzenia :D
Ellaine:
--- Cytat: Mikker w Sierpień 16, 2010, 10:29:16 ---Odsetek tzw "wojownikow" ktorzy graja w eve by cieszyc sie z wszelakich bitek (wyrownanych lub nie majac przewagi liczebnej) nie jest duzy.
--- Koniec cytatu ---
Ludzie cieszą się po prostu z bitek wygranych. Czasem zaś lepsze szanse wygranej (a w każdym razie killi) mają walcząc z licznym a niekompetentnym wrogiem niż z nielicznym a kompetentnym.
naye666:
Mikker. Czy masz na mysli ten Pandemic Legion co zrobil nam hotdropa capsow i super capsow na flote 10 bsow w naszym sovie?? No to fakt, spryt, przebieglosc i inteligencja!!! A dla mnie eve to nabicie 300 baniek x2 miesiecznie co by na plexy bylo... A wot mnie wciagnal na nowo przy koncie prwmium ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej