Eve Online > Dyskusje ogólne

EvE staje się nudna

<< < (22/28) > >>

Dormio:
Tak.

Sotharr:
Może to kwestia 4 godzin snu, ale nie zrozumiałem nic z tego, co napisał Dormio.
Eve jest nudna, bo CCP to PiS?

Kara Mon:

--- Cytat: Sotharr w Sierpień 02, 2010, 14:03:19 ---Może to kwestia 4 godzin snu, ale nie zrozumiałem nic z tego, co napisał Dormio.
Eve jest nudna, bo CCP to PiS?

--- Koniec cytatu ---

Raczej partia rzadzaca ktorej nazwy nie wolno wymawiac bo w kolko tylko "jest super"  "problemu nie ma"

F-YU:
Więc trzeba by wywołać parę wojen o bardzo prostą rzecz :) męskie poczucie honoru :P i nie będzie przebacz w wojnie :)
świetny pomysł... ale...

póki się w tej grze nie da czegoś wielkiego i statyczne autentycznie spalić (niestatyczne zawsze ucieka a wyjątek potwierdza regułę) - nie będzie w tej grze ani prawdziwych wojen, ani prawdziwej chęci do walki. Wystarczyło by dac możliwość rozwalenia stacji  za kilka ładnych b - odrazu zrobiło by się ciekawiej.

podczas wojny miasta płoną, a nie strzelasz strzelasz i nic z tego nie ma.
tylko na safespotach w cloaku się na ciebie oczy patrzą - to jest śmieszne...

za takie patrzenie właśnie powinno się iść na wojnę i tak komuś najebać... aby już patrzyć nie śmiał :)

Straszny:
myślisz ze spalenie, niszczenie takie serio-serio, stacji itp zmieniło by nastawienie do EVE...eeeeee  ?
Wojna w eve nie przypomina prawdziwej, opiera się głównie na czynnikach jak morale graczy, determinacja, upór a nie trwałym usuwaniu drugiej strony.

Niszczenie stacji IMHO kompletnie nie zmieni atrakcyjności bo i tak gracze marudzą na wysokie death-penalty w EVE, a de facto niszczenie jest takim kolejnym pośrednim death-penalty tylko rozłożonym na cała korporacje.

Ja sobie atrakcyjnej sieciowej MMO o jeszcze większym death-penalty niż EVE nie wyobrażam... to juz raczej dla grupek hardcorów

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej