Eve Online > Dyskusje ogólne
Przyszłość Eve
HammerSnake:
Oj tam dominion to jak dla mnie był strzał w dziesiątkę. Wormhole ,które umożliwiają komunikacje z jednego końca galaktyki na drugi jednym jumpem. Oprócz tego systemy miasta -państwa ,miejsce dla ludzi ,którzy chcieli robić rzeczy ,które można robić only w 0.0 a nie chcieli być kogokolwiek sługusem.W końcu łatwy dostęp do prawie całego kontentu... Brak locala w wh - to jest w końcu prawdziwy kosmos, żeby gdzieś polecieć trzeba sobie coś wyskanować.
Bitki milicyjne pomysł świetny, ale że carebeary to carebeary to albo latają od święta w blobach 50+ albo wcale i jako tako jest to martwe ,ale nic na to nie poradzą gracze są z dupska i tyle.
-jak dla mnie najlepszy dodatek.
O Tyrranis nie mam zdania ,ale zgaduje że chcieli wywołać wojny o zasoby w 0.0 ale jak zwykle wszyscy klepią się po plecach hehe :P.
Nowi gracze mają teraz świetny sposób na zarabianie kaski.
Myślę ,że powinni spróbować wprowadzać jakieś mechanizmy , które rozwalą tą wielką przyjaźń sojuszy.Czyli zlikwidowanie sensu trzymania się razem za ręce w takiej sile- pod względem ekonomicznym i militarnym.
Póki co jest dobrze ,ale na dusta patrze z obawą .Jakbym chciał simsy to bym nie grał w eve.
Goomich:
A co ma dust do simsów, bo mi podobieństwo umknęło.
Jrkan:
--- Cytat: HammerSnake w Lipiec 02, 2010, 15:15:03 ---Oj tam dominion to jak dla mnie był strzał w dziesiątkę. Wormhole ,które umożliwiają komunikacje z jednego końca galaktyki na drugi jednym jumpem. Oprócz tego systemy miasta -państwa ,miejsce dla ludzi ,którzy chcieli robić rzeczy ,które można robić only w 0.0 a nie chcieli być kogokolwiek sługusem.W końcu łatwy dostęp do prawie całego kontentu... Brak locala w wh - to jest w końcu prawdziwy kosmos, żeby gdzieś polecieć trzeba sobie coś wyskanować.
--- Koniec cytatu ---
To była Apocrypha, i zgadzam się, że był to świetny dodatek. Natomiast Dominion mógł być świetny gdyby go skończyli i nie wprowadzili laga z którym w dużej części w Apocryphie sie uporali.
HammerSnake:
aa pokićkało mi się z ambulation ( którego się pewnie nigdy nie doczekamy :P )
Ellaine:
Wielu ludzi czeka na Dust i/lub Ambulation więc kiedy to wejdzie może być znaczny skok w górę z racji nowych i reaktywowanych kont. Jeśli te rzeczy okażą się słabe to kilka miesięcy później może zacząć się spadek.
Mechanika rozbijające wielkie przymierza sojuszy byłaby super. Jestem od tygodnia w NC i już mnie boli że ci wszyscy ludzie dookoła to nie neutrale albo redy ;) Niestety, większość 0.0 zawsze będzie zajęta przez tak duże koalicje żeby miały szanse walczyć z innymi dużymi koalicjami. Trochę by pomogło jakieś straszliwe znerfowanie podróży capitali, blobów i zasobów, ale gracze chyba by się trochę burzyli.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej