Eve Online > Dyskusje ogólne
Przyszłość Eve
SokoleOko:
Póki roamy będą sprawiały radość, póty będę latał. Ale po raz pierwszy nie jestem pewien, czy będę grał w 2011.
Luisa:
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 13, 2010, 11:06:16 ---- CCP: lag nie istnieje, Eve działa lepiej niż kiedykolwiek
--- Koniec cytatu ---
Nie znalazłem nigdzie takiej informacji, że lag nie istnieje.
Jest czarno na białym, że lag zawsze będzie problemem, ale z technicznego punktu widzenia EVE jest w tej chwili w najlepszej formie (cokolwiek to oznacza). Pracują też nad systemem, który pozwoli przenosić systemy na dedykowane nody na żywca w momencie kiedy ilość osób w systemie przekroczy pewną granicę.
SokoleOko:
"Lag nie istnieje" jest pewnym skrótem myślowym, rozwijając:
Zdaniem CCP:
- lag był, jest i będzie
- lag towarzyszy tylko wielkim bitwom (stąd proponowane rozwiązanie)
- lag nie jest gorszy niż był przed Dominion (przyznali, że tuż po Dominion się pogorszyło, ale już to naprawili)
- lag nie jest problemem przy działaniach na małą skalę.
Tylko że co chwila jest problem, żeby skoczyć przez gejt (niedawno było w patch notes, że "traffic control is something not to be seen again"!!), cele odlatują z gejtów mimo założenia im punktów, a grid potrafi się nie ładować przy 50 osobach w systemie. No jpkm!
Doom:
Ależ to banalne mój drogi Watsonie. Skoro u CCP wsio jest dobrze a jest bo inaczej by tak nie mówili winny jest Twój isp który gubi pakiety, albo w iiny sposób sabotuje Twoją grę :P
sneer:
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 13, 2010, 11:50:03 ---Póki roamy będą sprawiały radość, póty będę latał. Ale po raz pierwszy nie jestem pewien, czy będę grał w 2011.
--- Koniec cytatu ---
moja aktywność spada z miesiąca na miesiąc wiec tego co przyniesie 2011 jestem raczej pewien
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej