Śmietnisko > Flamewar

O kilach których nie było

<< < (9/28) > >>

gregor40:

--- Cytat: Sammani w Czerwiec 28, 2010, 12:26:55 ---Ale jestes fajny i zajebiaszczy.

--- Koniec cytatu ---

Dzieki. Nauczyc cie czegos? 50kkISK/h i dam Ci troche korków z flejmu. Bo bida panie jak na razie, bida...

gregor40:

--- Cytat: Sammani w Czerwiec 28, 2010, 12:34:45 ---Ustaliles poziom na samym dnie wiec nie oczekuj zbytniej poprawy 8).

GregorPL most honourable internet forum warrior.

--- Koniec cytatu ---

W kwestii ustalania to nie ja rozpocząłem ten flejm, drogi khóliku  ;)

Sammani:
Musisz przestac naciskac f5 na tym forum tak szybko, ze zdazysz odpowiedziec na usuniete posty. Jak nabierzesz jaj by postowac pod swoim nickiem z gry i podac z jakiego jestes naprawde korpa (jedyny GregorPL w eve jest od 4 lat State War Academy) to mozemy wrocic do tej smiesznej przepychanki. Poki co gtfo posting alcie.

gregor40:

--- Cytat: Sammani w Czerwiec 28, 2010, 12:39:51 ---Musisz przestac naciskac f5 na tym forum tak szybko, ze zdazysz odpowiedziec na usuniete posty. Jak nabierzesz jaj by postowac pod swoim nickiem z gry i podac z jakiego jestes naprawde korpa (jedyny GregorPL w eve jest od 4 lat State War Academy) to mozemy wrocic do tej smiesznej przepychanki. Poki co gtfo posting alcie.

--- Koniec cytatu ---

Jesteś ustaysfakcjonowany dodaniem spacji, mój ordynarny przyjacielu?

Może aj mis samfing, ale o ile mnie wzrok nie myli to corpa pod nicka jeszcze na Centrali wpisac się nie da.
Z ciekawości - po co wpisałeś mnie do wyszukiwarki? Czyżby Twoje kroki zmierzały w stronę KB BUFU, żeby wyśmiać moje lossy?

SokoleOko:

--- Cytat: GregorPL w Czerwiec 28, 2010, 12:17:32 ---króliki siedzą na KB BUFU i nerwowo naciskają F5 6 razy na minutę i wyłapią wszystko w nanosekundę. Polatajcie chłopaki zamiast tego, może wasz KB urośnie wreszcie trochę.

--- Koniec cytatu ---

Statystyki ostatnich 7 dni (kills/losses) wg. BC:
BUFU -> 96/41
PBN -> 262/58

"A może Skłodowska-Curie też była kobietą? To akurat nie był najlepszy przykład" :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej