Śmietnisko > Flamewar
O kilach których nie było
Sammani:
Spozniles sie, juz po zabawie. Musisz zalozyc nowy topic ;)
stukov:
nie pisalem do ciebie...
nie chce z reszta mi sie gadac :)
SokoleOko:
--- Cytat: Aldaris Haller w Czerwiec 30, 2010, 12:29:52 ---P.S.
@sokoleoko: dalej zamiast na ss warpujesz z planety na planete mowiac ze cie nikt nie dorwie?? bo tak w akademii mi tlumaczyles ::)
--- Koniec cytatu ---
A Ty już dajesz radę złapać Vagasem Vexora na noob skillach czy nadal masz z tym problem jak wtedy gdy bawiliśmy się w Diaderi? ;)
Odpowiadając na pytanie: dziękuję, dorosłem, umiem ciut więcej, bo miałem szczęście do dobrych nauczycieli (mam na myśli także Ciebie). :)
stukov:
trudno zlapac co kolwiek skaczace z planety na planete w hi secu gdzie vexorow tam bylo duzo... pamietam ze raz cie zlapalem pomimo tego spamu na skanerze ;)
Anyway naprawde trzeba bedzie sobie wytlumaczyc cos na romanie bo widze, ze chlopcy i dziewczeta skorzy do rozlewu krwi :D
Luisa:
--- Cytat: Aldaris Haller w Czerwiec 30, 2010, 12:29:52 ---tak czytam i czytam i nadziwic sie nie moge... Znam tu wiele osob co sa totalnymi lamami w pvp, ba nawet takie osoby co uczylem pvp w akademii... Kurcze jacy wszyscy sie Pro nagle zrobili. Good... We'll meet on the battlefield, zobaczymy wtedy prawdziwe KM'y :)
P.S.
@sokoleoko: dalej zamiast na ss warpujesz z planety na planete mowiac ze cie nikt nie dorwie?? bo tak w akademii mi tlumaczyles ::)
--- Koniec cytatu ---
Do której grupy siebie zaliczasz ? :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej