Śmietnisko > Flamewar
O kilach których nie było
Xarthias:
No właśnie, co z tymi PL w nickach. To nie jest zarzut (choć to dział do flejmowania), tylko czysta ciekawość.
Nie wiem czemu, ale nie widziałem, żeby osoby innych narodowości w jakikolwiek sposób to podkreślały (może poza jakimiś wyjątkami), a u nas tych nicków z PL na końcu, na początku itp jest zatrzęsienie. Skąd się to bierze?
CATfrcomCheshire:
To wszystko sa szpiedzy Pandemic Legion
Alto Saotomeo:
--- Cytat: SammaniPL w Czerwiec 29, 2010, 10:38:37 ---Hej, hej keep failing. Nadszedl czas na modyfikowanie nicka i pseudo dowcipnosc. Ciezka artyleria w uzyciu! Zdaje sobie (cos - dop. autor posta), ze przepisanie 3 sylabowego wyrazu moze sprawac wam chlopaki pewne trudnosci. ;) Ale wystarczy uzyc ctrl+c i ctrl+v. Tak na przyszlosc
--- Koniec cytatu ---
BTW. Co sobie zdajesz? Ze wraz z PBN probujecie cos z siebie wycisnac ale wam nie wychodzi?
Sammani:
Powracaja obrazki 8) o i zaczynasz obierac kierunek czepiania sie pisowni. Coraz ostrzej sie robi. Ale, ale starasz sie za mocno.
--- Cytat: Xarthias w Czerwiec 29, 2010, 10:58:08 ---No właśnie, co z tymi PL w nickach. To nie jest zarzut (choć to dział do flejmowania), tylko czysta ciekawość.
Nie wiem czemu, ale nie widziałem, żeby osoby innych narodowości w jakikolwiek sposób to podkreślały (może poza jakimiś wyjątkami), a u nas tych nicków z PL na końcu, na początku itp jest zatrzęsienie. Skąd się to bierze?
--- Koniec cytatu ---
Kompleksy. W angielskojezycznej grze, gdzie nie ma znaczenia jakiej jest sie narodowosci trzeba udowodnic, ze PL is the best!! Niech wszyscy wiedza ;)
Venzon 2003:
--- Cytat: SokoleOko w Czerwiec 29, 2010, 08:50:06 ---Mechanika gry jest jaka jest. Jedni brzydzą się logoffskym, inni suicide atakiem na indyka, jeszcze innych mierzi canflipping. Jednak wszystkie te trzy przykłady są dopuszczalne z punktu widzenia zasad gry, natomiast preparowanie killmaila - już nie.
Pierwszy T3, który zestrzeliłem (w gangu) nie wygenerował killmaila. Widzieliśmy jak eksploduje, mieliśmy wrak, ale nikt nie dostał killmaila. Mówi się trudno i żyje dalej.
--- Koniec cytatu ---
Killboardy nie sa czescia gry i stanowia tylko narzedzie (analogicznie do forum, pos trackerow, kalendarzy itp), dla korporacji/sojuszu, kazdy moze ich uzywac w taki sposob w jaki tylko chce.
Tyle jesli chodzi o podstawowe zasady.
Inna jest kwestia, ze nigdy dyrekcja BUFU nie akceptowala fake killmaili i zawsze byly usuwane, a sie zdarzalo, ze jakis member wkleil fake maila. Tak wiec mozecie sobie flejmowac "O kilach których nie było" ale z daleka od BUFU bo nas to nie dotyczy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej