Śmietnisko > Flamewar
O kilach których nie było
gregor40:
Milo być tak pro ;D Czego się zazdrośnicy czepią następnym razem? Designu kilboardu? Tego, że wklejamy kille T1, a nie tylko T2 wzwyż? czy może tego, że Efficiency nam spadło o 0.01%? Get a life.
Val Heru:
--- Cytat: GregorPL w Czerwiec 27, 2010, 17:53:40 ---Czego się zazdrośnicy czepią następnym razem?
--- Koniec cytatu ---
napewno wielu poczulo uklucie zazdrosci widzac nieprawdziwy kill carriera
Kombat:
--- Cytat: Val Heru w Czerwiec 27, 2010, 18:03:55 ---napewno wielu poczulo uklucie zazdrosci widzac nieprawdziwy kill carriera
--- Koniec cytatu ---
I dobrze zrobili zrobili wyciągajac to na forum ;D
Alto Saotomeo:
--- Cytat: Dux w Czerwiec 27, 2010, 12:16:52 ---Przecież na tym KB jest wyraźnie napisane, że samo wybuchło :P
--- Koniec cytatu ---
This
Screen byl dla dowodu ze to cos wybuchlo i bylo nas TYLKO 8 z czego dps to 4 shipy. Carrier puffnal na poczatku struktury. Ale to juz was nie interesuje. KM zostal skasowany jak ci co mieli go obejrzec - zobaczyli go.
--- Cytat: Shaila Er w Czerwiec 27, 2010, 11:46:54 ---Dla mnie wtopa ze strony Bufu i żenua, że coś takiego wkleiliście Panowie na swoje KB.
--- Koniec cytatu ---
Lol, jest sie czym podniecac, caly PBN. Polecam post Kombata.
BTW: Gdzie sa capsy zabite przez PBN?! 4 w ciagu ostatnich 2 tygodni...
GF & HF
Skill up guys, nie potrzebujemy 7+ logi w 20+ osobowym gangu :P (tak, pamietam gang ktorym przylecieliscie do nas). Safe PVP jest nudne.
CATfrcomCheshire:
Kurde poflejmowalbym sobie razem z wami, ale nie wiem, komu kibicowac - przeciez sie nie rozdwoje, a moje serce jest rozdarte...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej