Eve Online > Gank Night PL
Gank Night 7.0 - Thrasher Night
Gregorius:
Może być cokolwiek, ważna jest frekwencja. Ta ostatnio niezbyt dopisała (a szkoda). Jakbyśmy mieli 60 desek, to wsio by dostawało wpierd*l ;]
Dux:
--- Cytat: Azbuga w Czerwiec 29, 2010, 11:15:34 ---jak jednej rasy to może gallente? :) taka mało popularna ostatnio w sam raz na fun opa
--- Koniec cytatu ---
Jak wymóg odnośnie rasy ograniczy sie do samych statków, a nie tez uzbrojenia to nie mam nic przeciwko ;)
Apropos becków. Z tego co wyczytałem jeden gank night z nimi był. Powtórki nie było ze względu na chęć by polecieć dla odmiany czymś innym (co by w monotonie nie wpaść a i młodszych stażem wciągnąć w zabawę), czy też cos innego przeważyło?
Doom:
--- Cytuj ---Apropos becków. Z tego co wyczytałem jeden gank night z nimi był. Powtórki nie było ze względu na chęć by polecieć dla odmiany czymś innym (co by w monotonie nie wpaść a i młodszych stażem wciągnąć w zabawę), czy też cos innego przeważyło?
--- Koniec cytatu ---
To BC miały być odskocznią od monotoni :P tyle że lataliśmy długo nie mogąc nic zabić, a na zakończenie zdeżylismy się z walcem parowym w postaci bloba rr bs, hac, logistyków i hgw co jeszcze pandemic legionu
Auenarel:
no to zrobmy "caracal gang bang night" :P
Mikker:
Mam calkiem przyjemne wspomnienia z caracal nightow, wiec moze i ja sie zjawie jesli cos takiego byloby organizowali.Podczepic pod to rupcie i omeny na lr gunach i moze wiecej osob leciec.
Ale tez trzeba by bylo miec 1-2 proberow/coverty/sbki wystawiajace spoty ;p
No i zdaje sie ze lepsza reklama gang nighta by sie przydala :F
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej