Śmietnisko > Off Topic
nk.pl - szajs na kółkach
amra:
--- Cytat: SokoleOko w Czerwiec 24, 2010, 16:05:14 ---Jako, że Eve nadal leży, pociągnę trochę temat.
Nie mam konta na NK ani na Facebooku. W ogóle nie odczuwam takiej potrzeby. Czy i kiedy fakt, że "nie istnieję na portalach społecznościowych" zacznie mi przeszkadzać w czasie zmian pracy? ;)
--- Koniec cytatu ---
Zależy co robisz, jak jeździsz wózkiem widłowym to raczej nie. Ale są już zawody gdzie posiadanie Konta na Facebooku pomaga w karierze.
Xarthias:
Ej, mordoksiążka jest fajna. Fakt, trzeba pilnować się z publikowaniem, bo ich ustawienia prywatności są do dupy, a regulamin nie lepszy od naszoklasowego.
Ale FB to (przynajmniej dla mnie) zajefajny agregator treści i newsów z wybranych przeze mnie serwisów i od wybranych ludzi. A dobrze zrobiony profil może być niezłą alternatywą dla standardowego CV (lub jego uzupełnieniem). Tylko trzeba pamiętać, żeby nie publikować newsów z gier w czasie pracy :P
Rabbitofdoom:
Ja najprawdopodobniej usune konto, napisze maila o usuniecie danych z baz. Potem zalorze ponownie konto na adres mailowy ktorego uzywam do forow po ktorych spodziewam sie spamu, virusow itp. gdzie z automatu maile przychodzace sa kasowane chyba ze ustawie inaczej. Profil bez zdjec oczywiscie. Dalej bede mogl wysylac wiadomosci do znajomych a nasza chciwosc bedzie sobie mogla.
Hastrabull:
ja już usunąłem
Goomich:
Ja z kolei kompletnie nie rozumiem o co chodzi z tym całym FB.
Chyba za stary jestem na to.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej