Śmietnisko > Off Topic
Wiedźmin 2 - sukces "Wieśka". Nominacje do tytułu najlepszej gry targów.
Gregorius:
Wybaczcie, ale jako człowiek zauroczony Mass Effect'em, zagłosowałem na ME3 ;D
NeX:
Fuj, to dokładne przeciwieństwo Wiedźmaka. Proste jak budowa cepa i z ułatwieniami na każdym kroku :)
Ja dorzuciłem kredyt zaufania na Deus Ex i Mafię :P
Gregorius:
--- Cytat: NeX w Czerwiec 20, 2010, 11:17:52 --- Fuj, to dokładne przeciwieństwo Wiedźmaka. Proste jak budowa cepa i z ułatwieniami na każdym kroku :)
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem, ułatwień się nie dopatrzyłem (możliwe, że jest autocelowanie na najłatwiejszym poziomie :.. nie używałem)
Po drugie, nie wymagałem od tej gry łamigłówek :D A zajebiście przyjemnie się zaskoczyłem mnogością opcji wyboru i ich konsekwencjami w 2giej części.
Uważam to za dobry trend w grach komputerowych (wiem, wiem, że Wiedźmin też tak ma :D) - grający ma wrażenie, jakoby to on tworzył dalsze losy gry. Dla mnie miodek.
Po drugie, jak można nie lubić gry, która wykorzystuje jeden z najbardziej klimatycznych kawałków:
http://www.youtube.com/watch?v=uz-JqyIHlSw 8) 8) 8)
Coen:
Cala ta akcja z namawianiem do glosowania skonczyla sie tak ze na koniec odjeli wiedzminowi 20k glosow i wyladowal na 2 miejscu za Star Wars: The Old Republic.
eX:
--- Cytat: Gzu w Czerwiec 29, 2010, 02:41:55 ---Cala ta akcja z namawianiem do glosowania skonczyla sie tak ze na koniec odjeli wiedzminowi 20k glosow i wyladowal na 2 miejscu za Star Wars: The Old Republic.
--- Koniec cytatu ---
rotfl, precz z komu... tfu cenzurą
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej