Eve Online > Dyskusje ogólne

restart forum

<< < (7/8) > >>

eX:
Jak dla mnie brakuje tylko tych cacek typu imie postaci, corp, alians... nawet fajne to było. :)

A tak w ogóle to nie rozumiem tego chatu, co tam za nick trzeba wpisać bo co nie wpiszę to krzyczy mi, że niepoprawny.

Doom:

--- Cytuj ---Jak dla mnie brakuje tylko tych cacek typu imie postaci, corp, alians... nawet fajne to było.
--- Koniec cytatu ---
+1 tym bardziej że bez tego jeden z regulaminów robi sie mało wykonalny >:D

--- Cytuj ---A tak w ogóle to nie rozumiem tego chatu, co tam za nick trzeba wpisać bo co nie wpiszę to krzyczy mi, że niepoprawny.
--- Koniec cytatu ---
Ten chat wogle jest wku.... i jak pokazywały wcześniejsze z nim eksperymenty raczej zbędny (po początkowej fazie zainteresowania prawie nie było tam ruchu jak go widziałem na starej centrali ostatnim razem) nie lepiej dać normalny SB jesli już coś takiego musi tu być?

Po resecie ustawień szlag trafił moją listę śledzonych wątków i powiadomień, pewnie nie da się tego łatwo przywrócić?

Luisa:
A u mnie nie ma polskich liter hohoho :P

P.S. Już są domyślnie ustawiony był język angielski przez co się coś kisiło

Templar Brave:
O gustach się nie dyskutuje, ale mi się podoba bardziej niż poprzednie. Dzięki za włożony wysiłek...

Raiha:
hmm ... Czy czas na forum bedzie 24h ?  bo teraz to jest 12h ale nie wiadomo czy AM czy PM .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej