Eve Online > Dyskusje ogólne
restart forum
Doom:
Jeśli chodzi Ci o styl to musisz zaczekać aż kolejne style zostaną wgrane i skonfigurowane. Pewnie Soon [TM]
Edit
Mój problem rozwiązany, ale mogliście uprzedzić ze nie ściągacie starych profili :P
Xarthias:
PL-literki krzaczą się, jeśli w profilu mamy ustawiony preferowany język angielski.
Wystarczy wejść w Profil/Ustawienia konta i zmienić go na polski, problem znika :)
Style będą szybciej niż później, ale na razie są pod koniec listy priorytetów, więc chwilkę trzeba poczekać. Sorki :)
future:
--- Cytat: littleozzik w Czerwiec 17, 2010, 09:12:54 ---Ja wczoraj po południu dostałem PM od załogi centrali że mam zaprzestać spamowania na forum. Jakiś efekt uboczny czegoś bo nie mam pojęcia o co chodzi....
--- Koniec cytatu ---
Raczej nie. Po więcej informacji proszę się zgłosić osobiście - wiadomość do mnie.
Wygląd forum jest przerażający... Ale i tak bardziej mi przeszkadza brak większości funkcji. Pozostaje nam tylko czekać.
Doom:
Hmm
Zdaje mi się czy zmieniliście zestaw rang na to co kiedyś proponowałem? (przypominam że konkurs wygrał kto inny wtedy :P )
Xarthias:
--- Cytat: Doom w Czerwiec 17, 2010, 11:39:13 ---Hmm
Zdaje mi się czy zmieniliście zestaw rang na to co kiedyś proponowałem? (przypominam że konkurs wygrał kto inny wtedy :P )
--- Koniec cytatu ---
Mniej więcej :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej