Eve Online > PVE

[PVE] Tengu

<< < (8/10) > >>

KusKus:
To ja zarzuce swoj ficik. Akurat tutaj latam na jedym Invu (resy tylko Thermal i Kin) bo wiecej nie potrzebne. Jak juz potrzebuje to wyciagam najpierw TP potem Web-a (ale jeszcze zadna 10 nie wymagala odemnie zdjecia obu modzikow). Anomalki klepie sie z HAM, Plexy (rowniez solo 10) na HM.
W glowie dwa impy +5% HAM.

[załącznik usunięty przez administratora]

sc0rp:

--- Cytat: KusKus w Wrzesień 08, 2010, 09:30:29 ---Plexy (rowniez solo 10) na HM.

--- Koniec cytatu ---

1. Solo?
2. Ktore, w sensie u jakich piratow, jesli u Angelsow to moze pamietasz za ile wydzwonil ci boss w ostatnim pockecie bo ja sie nei odwazylem go wziasc ;)

Pol Kent:

--- Cytat: KusKus w Wrzesień 08, 2010, 09:30:29 ---To ja zarzuce swoj ficik. Akurat tutaj latam na jedym Invu (resy tylko Thermal i Kin) bo wiecej nie potrzebne. Jak juz potrzebuje to wyciagam najpierw TP potem Web-a (ale jeszcze zadna 10 nie wymagala odemnie zdjecia obu modzikow). Anomalki klepie sie z HAM, Plexy (rowniez solo 10) na HM.
W glowie dwa impy +5% HAM.

--- Koniec cytatu ---

W wielu fitach dla Tengu przewija się Pithum A-Type Medium Shield Booster. Małe draństwo kosztujące ca. 1bil wygląda na kluczowy moduł dla tego shipa.
Resy Kinetic i Thermal mówisz, czyli te które Tengu i tak ma najwyższe. W takim przypadku rzeczywiście dla Guristasów i Serpentisów może i da się solo 10/10 robić.  ;)

KusKus:
Robilem dwie 10 Angelsow solo i jedna jako tank. Orbita na gate 60km i mozna odpalac herbatke i ciasteczka.
Ostatni bos wali roznie, mniej wiecej tak polowe shielda zjada(nie wiecej), co regenerujesz w kilka sekund.
Angelowa 10 wymaga zalozenia harda na Explo i EM, trzeba uwazac na WEB-y, bo ten fit tankuje wiekszosc speedem.

Serpowa 10 to pikus w porownaniu z Angelowa :F

GlassCutter:
U guristasów na 10/10 istnieje problem webów na których się ląduje i torpedy zadającej 180k dmg z EM.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej