Śmietnisko > Flamewar
Flame z: [PBN] Pink Bunnies odchodzi z C0ven
Sotharr:
--- Cytat: Val Heru w Czerwiec 09, 2010, 13:47:25 ---bezcenne
--- Koniec cytatu ---
Jakieś superkapitale też zajumaliście?
DaBlades:
--- Cytat: Sammani w Czerwiec 09, 2010, 12:26:34 ---Twoj active tanked z small nosami i cap rechargerami devoter do gangu armorowych z logistykami i tak pobil te fity. Zreszta ciagle ciezko ci zalapac, ze te gangi nie mialy nigdy walczyc na 100km.
--- Koniec cytatu ---
Już myślałem, że mój ulubieniec nic nie napisze. :2funny:
Dokładnie dlatego uważam, że 25 dredów w zamian za pozbycie się sammaniego z ally to niska cena :) :knuppel2:
Sammani:
--- Cytat: DaBlades w Czerwiec 09, 2010, 14:07:26 ---Już myślałem, że mój ulubieniec nic nie napisze. :2funny:
Dokładnie dlatego uważam, że 25 dredów w zamian za pozbycie się sammaniego z ally to niska cena :) :knuppel2:
--- Koniec cytatu ---
nie odwzajemniam uczucia, ale milo slyszec, ze nie wszyscy w c0ven uwazaja, ze zle sie stalo iz PBN wzial dready :).
--- Cytat: Sotharr w Czerwiec 09, 2010, 13:53:56 ---Jakieś superkapitale też zajumaliście?
--- Koniec cytatu ---
c0ven klepie bide. Nie ma alliansowych sc, a alliansowe sa 2 tytki w rekach idei i gbt. Oba korpy sie wkopaly w esoterie/stain tak gleboko (gbt w moony, a idea w skalki), ze dramy z supercapslami w c0ven raczej nie bedzie :).
Gregorius:
A co z POSami PBN w Stain ?!? Zostawiliście je ot tak ?
(chcecie opylić coś ? :> wtb)
Mikker:
PBN nie mialo posow w stain jak chcesz jakies kupic zwroc sie z tym do GBT i IDEA oraz PTF ;p cale stain jest zawalone ich posami.
Pomyliles profil corpa pbn :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej