Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[PBN] Pink Bunnies odchodzi z C0ven

<< < (6/7) > >>

MMoroz:

--- Cytat: Kane McCallan w Czerwiec 03, 2010, 18:36:41 ---Ciekawe, ciekawe. Wielu bedzie teraz spagladac na was z odrobina zazdrosci, tyle neutrali i minusow :D.
Powodzenia i mnostwa kill.

--- Koniec cytatu ---

Podejrzewam ze znacznie wiecej bedzie obserwowalo kb covenu i ocenialo nowa sytuacje  >:D
Troche szkoda, ale jest szansa, atlas i czesc rebiaty wrocila, to moze puszcza jakas ekspedycje karna
i to wytlumaczy niektorym dlaczego zamordyzm jest konieczny.

Coldim:
Wydaje mi sie, ze to dobre i odwazne posuniecie. Jesli tylko PBN pozostanie aktywny to wyobrazam sobie, ze beda mieli duzo podan od ludzi zmeczonych space holding alliansami. W Curse jest sie z kim strzelac, mozna sie tez sporo nauczyc, majac przy tym kupe funu.
Zycze Krolikom sukcesu, jest imo zapotrzebowanie na quality pvp korp w PL community.

wykszyknik:
o.0 króliczki z c0venu odchodzą czyli kolejna drama? Czyżby leagua Romana nie oferowałą rozrywki na poziomie ? A może za Dużo kerbirzenia po starciu z syskami :2funny:? No nic zobacze jak wróce do domu narazie jeszcze w rabotaje siedze i się nudzę to pisze? :knuppel2:

Alrekus:
Odeszli to odeszli, nie ma co się nakręcać, tak samo tego wątku, ludzie potrzebują od siebie zazwyczaj trochę odpoczynku po tak długim czasie obcowania, także nie doszukiwałbym się dwuznaczności, a Polacy to specyficzna mimo wszystkie społeczność  ::), Oni sobie trochę postrzelają, my sobie trochę postrzelamy i będzie luzik, spięcia może i były, ale są one w każdym sojuszu/korpie także good luck  O0

Lazar Privateer:
hehe mi osobiscie tymi vagasami nie imponujecie :D bo z mojego punktu widzenia to juz bylo :D - zaimponujecie mi jak wyskoczycie 10-15 sleipnirami ;]
anyway nie kumam dalej po co tak sie prezycie i nie kumam tez czego od was chca ludzie.
robcie swoje dla funu a nie dla lanserki bo wszystkie negatywne cechy bufu teraz pokazujecie a chyba tego nie robicie na pokaz co? hehe

Jestem ciekaw jak wyglada wewnatrzcorpowy PR. Wiadomo ze roamowanie jest zajebiste a tym bardziej w doborowym towarzystwie jednak na dluzsza mete bez ideologi zaczyna smierdziec nuda. Kwadraciki staja sie krzyzykami a kazdy kill taki sam. Mam nadzieje ze nie zacznie sie masowe granie w WoWa albo kolejne gowno.

reasumujac czuje ze tu glownie beda dyskusje glupkow z PBNu z glupkami z c0ven a szczegolnie tych co maja najmniej do powiedzenia ;)

bawcie sie dobrze - zycze duzo adrenalinki a dredow nie wjebcie w imie jakiegos durnego ally bo jeszcze sie moze kiedys na jakas wspolna akcje przydadza - czego nie mozna wykluczyc a ich pochodzenie jakby nie bylo bialo czerwone ;D

ps. raportujcie jakies fajne eventy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej