Śmietnisko > Off Topic
Eve online vs world of warcraft
littleozzik:
--- Cytat: Mona X w Maj 31, 2010, 09:55:30 ---kilkunastu chłopaków obezwładniło swojego kolegę i grożąc mu przyłożonymi do szyi nożyczkami żądali... hasła do konta w grze internetowej "Tibia"
--- Koniec cytatu ---
Dobra, Panie i Panowie. Kto najdłużej gra? Zapraszam na piwo, ja stawiam ;D
Khobba:
--- Cytat: Mona X w Maj 31, 2010, 09:55:30 ---21-latka
--- Koniec cytatu ---
Nieco mnie to zdziwiło jak czytałem ten artykuł. Po przeczytaniu nagłówka spodziewałem się, że bohaterowie będą mieli ok. 13 lat :)
Ptysiu:
--- Cytat: Khobba w Maj 31, 2010, 10:47:44 ---Nieco mnie to zdziwiło jak czytałem ten artykuł. Po przeczytaniu nagłówka spodziewałem się, że bohaterowie będą mieli ok. 13 lat :)
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie. Niedługo będziemy mieć newsa, że nie małolat matkę, a dorosły gość żonę krzesłem walnie, bo mu konto w Tibii skasuje :P.
silvia:
Widzicie... tibia w kulturze dresow jest naprawde wysoko, a dresy to o 10zl potrafia zabic.
StellarSheep:
Uaaa porownywac wowa i eve to jak porownywac Ferrari Enzo z Hummerem H1 :)
I to samochod i to ale przeznaczenie zupelnie inne i dla zupelnie innej klienteli. Obie gry to mmo dlatego maja pewne cechy wspolne lub podobne jak kazde mmo w sumie, ale w przypadku tworzenia obu gier tworcy mieli zupelnie inne zalozenia :)
Mysle, ze nie ma sensu tutaj wypisywac ani roznic ani podobienstw.
Jezeli ktos jest zainteresowany dobrym mmo w swiecie fantasy polecam poczytanie artykulow apropo Guild Wars 2. Jezeli Arena dotrzyma slowa i stworzy to co chce, a nie widze powodow dla, ktorych mieliby tego nie zrobic, GW2 zmiecie wowa z powierzchni ziemi. I pod wzgledem pve i pvp. Do tego bedzie za darmo! :)
Jezeli ktos jest zainteresowany b. ciekawie zapowiadajacym sie mmo w swiecie S-F ze sterowaniem ala Freelancer, polecam poczytanie o Black Prophecy. Gra rowniez bedzie bez abonamentu, natomiast bedzie system mikrotransakcji o ktorym narazie wiadomo nie wiele.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej