Eve Online > Dyskusje ogólne

Opłaty za korzystanie z infrastruktury

<< < (2/2)

Khobba:

--- Cytat: mystiq w Maj 23, 2010, 22:20:15 ---czy ja wiem czy implementacja tego byla by taka trudna?

tylko co przepisanie fukncji usuwania paliwa z jb + dodanie info o kosztach i usuwania iskow z twojego walleta.

--- Koniec cytatu ---
Nie chcę karmić nowymi postami tego wątku, więc tylko Cię upomnę, że osoby bez najmniejszego pojęcia o programowaniu nie powinny autorytarnie zabierać głosu w tego rodzaju kwestiach.

Okropniak:
hmm- może to troche flame... ale nie chcę z kolei zakładać całkiem nowego wątku dla jednej pierdoły.
Krótkie pytanie - czy cokolwiek z propozycji graczy, czy też petycji graczy które są umieszczane na forum eve-online było wykonane?

Pytam bo widzę parę wątków tam które się ciągną od wieków - w niektórych wypadkach oczywiście są kłótnie itp - ale jest kilka gdzie wszyscy są zgodni co do niezbędnych poprawek i.... dupa - takie POSy np.

I tak - mam doświadczenie programistyczne, bazodanowcem też jestem i adminem się zdarza ;p (tak żeby mi nikt nie zarzucił że się nie znam i nie wiem jakie to zaj... .trudne)
Jeśli coś jest potrzebne i zgłaszane od 2005 roku to coś jest chyba nie halo z priorytetami tych co deklarują się jako słuchający próśb ludu.

Goomich:
Oczywiście. Wszystkie nerfy przecież brały się z "z propozycji graczy umieszczanych na forum. :P

O i nawet jedna moja jest w grze.

Khobba:

--- Cytat: Okropniak w Maj 24, 2010, 08:25:57 ---
I tak - mam doświadczenie programistyczne, bazodanowcem też jestem i adminem się zdarza ;p (tak żeby mi nikt nie zarzucił że się nie znam i nie wiem jakie to zaj... .trudne)
Jeśli coś jest potrzebne i zgłaszane od 2005 roku to coś jest chyba nie halo z priorytetami tych co deklarują się jako słuchający próśb ludu.

--- Koniec cytatu ---
OK, Tobie ufam, widziałem Twoje sensowne posty w temacie, ale zauważ, że też nie piszesz "o, jakie to zajebiście proste, wystarczy napisać jedną funkcję i już" ;)

Niemniej jednak, oczywiście, coś zgłaszane od tak dawna powinno mieć przydzielony odpowiedni priorytet i zostać załatwione, ale wcale nie czyni to tego zajebiście prostym.

Mona  :o

edit: jasność wypowiedzi słaba, ale :poniedziałek: i nic nie poradzę

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej