Eve Online > Dyskusje ogólne

Problem z logowaniem na konto

(1/3) > >>

BoDeK:
--->>>> "Unable to update account. Service is unavailable, please try again later or contact customer support"

wyskakuje mi taki komunikat gdy chcę zmienić swoje dane  :

Edit Account Info
My Account » Account Details » Edit Account Info

Chciałem zmienić maila na taki sam jaki mam zarejestrowany Pay Pal ponieważ przy próbie reaktywacji konta także wyskakuje mi błąd i odwołanie do supportu. Konto ma status:
Subscription Status:   Suspended
byłbym wdzięczny jakby ktoś spróbował zmienić dane i napisał czy tylko ja mam taki problem czy to coś oni maja skitrane. Napisałem wczoraj wieczorem do suportu ale milczą.

silvia:
napisz petycje.

error wyskakuje poniewaz konto jest zawieszone spowodu nieoplacenia.
wejdz na www.eve-online.com potem ->eve support->create new petition->lost accounts czy cus takiego, lub payment i tam wszystko opisz.

BoDeK:

--- Cytat: mystiq w Maj 22, 2010, 13:05:16 ---napisz petycje.

error wyskakuje poniewaz konto jest zawieszone spowodu nieoplacenia.
wejdz na www.eve-online.com potem ->eve support->create new petition->lost accounts czy cus takiego, lub payment i tam wszystko opisz.

--- Koniec cytatu ---

tak zrobiłem. Ale na moim drugim koncie tez nie działa i jest taki sam problem a konto jest aktywne. Szkoda mi kupować GTC na 60 dni bo na koncie tym mam 2 PLEX-y.

Fedajkin:
Ostatnio zmieniałem dane konta i wszystko działało. Raczej w tym wypadku wszystko związane jest z przyszłym przejściem na Tyranisa. Skoro masz tak na obu kontach to można wnioskować, że coś grzebią w kodzie i dlatego masz  Service is unavailable, please try again later or contact customer support.

Loc0:
[gmod]Nie zakladajcie topicow "problem" tylko piszcie krotko czego ten problem dotyczy ;/[/gmod]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej