Eve Online > NoobGarten
PVE Caldari lub Ammar
uliczny:
Ogolnie mam 2 konta jedno caldari 2 ammar
Gram ammarem od 5 pazdziernika 2009 :laugh: caldari rowne 2 miechy pozniej zaczolem :buck2:
latam jak narazie w high seku robiac misje :P i na obu kontach ciagne skile pod pve ( dps tank ... )
Roznica : ammarem 4 lvl misji robie juz hmm od 4 miechow moze dlozej a caldarii jeszcze teraz balbym sie wziasc ( caly czas mowie o solo pve )
Golemy paladiny ta wszystko jest fajne jak sie ma skile ku temu
Moja rada jak chcesz szybko robic misje ( szybko zaczac robic wyzsze lvl misji) radze ammar abadon bs na 4 juz starcza tank pod mody tech 2 i niepowinienes miec problemu na wiekszosci misji ( enemies abound 5/5 czy vengeance guristas dlogo sam niepykniesz ale to sa wyjatki ) do tego dojdzie ci olatanie sie na misjach i bedziesz wiedzial pozniej co skilowac i czego ci najbardziej potrzeba
A i amarzy pod pvp tez nie sa najgorsi ponoc :)
ch4os:
Jakbym miał się cackać z L3 w charze Caldari przez 7 miechów to bym z nudów padł;) L4 można spokojnie robić w dreju (solo ofc), a tak w ogóle przez 7 miechów to można się paru sztuk tengu dorobić a nie jakieś tam marudery co nie trafiają w nic mniejszego niż bc i maja zwrotność patiomkina.
uliczny:
Fajnie sie pisze ;)
Wiec male sprostowanie do przedmowcy
Pytanie w watku zadaje jak widac osoba nowa niemajaca stycznosci z ta gra wczesniej
Wiec policz sobie ile co schodzi by wyskilowac O0 skile od learning ( poczatek wiec dejmy all lvl 4 ) capa enginering prawdopodobnie misile drony statki :P sam bc na 5 to chyba cos okolo miecha O0
Tak caldari to fajna rasa osobiscie mi sie podoba i to nie do robienia misji - tengu nighthawk ... nightmare ...
Ja dalem tylko porownanie ammar vs caldari :laugh:
A po drogie widzac pilota w t3 shipie po 7 miechach gry nasowa sie jedno tylko - easy kill :coolsmiley:
a i na misjach przy mnie 2 gosci wtopilo legiona i tengu - bo jak sie niewie tego czy tamtego + dostanie na dupsko ze 2 weby i scrambla co raczej na misjach nowoscia niejest to pozniej dla takiego nowego gracza to tylko plakac :P
no chyba ze sie skiluje tylko pod t3 kosztem wszystkiego ale to i tak po 7 miechach jest jeszcze marny pilot pod takiego shipa - moze sie myle ja dopiero 8 miechow gram :coolsmiley:
ArchenTheGreat:
Robię misje dla Caldari więc walczę głównie z Guristas. Bardzo długo do misji lvl4 używałem Ravena i nie miałem większych problemów. Ważne jest aby mieć miedum t2 drony na mniejsze statki. Czasem denerwujące mogą być statki trzymające się poza zasięgiem torped i wtedy trzeba się przesiąść na cruise-ravena.
Czytaj opisy misji w sieci i dostosuj strategię a nie będziesz miał problemów. Szczególnie uważaj na przypadkowe aggro dronkami.
Gainax:
zakładając ten temat myslałem o grze ammarami ;p ale też oglądam tu i uwdzie tematy i znowu jakoś mam sentyment do caldari ;p obecnie cisne nimi triala jeszcze 10 dni ;p jak się skończy to robię sobie przerw do 20 czerwca potem lecę na urlop do egiptu i wracam po 2-3tygodniach i biorę już triala 21 dni i od razu kupuje acc ;] wiec jak coś macie ale na prawdę solidnego do przekazania to bardzo proszę ;]
+ przy okazji zauważyłem że zaczęliście wspominać o dronach czytałem setki tematów i grałem bądź widziałem caldari (ale chyba max t2) w akcji i nigdy nie widziałem by caldarowie sie bawili dronkami.... wcześniej myślałem że caldari z dronkami to strata skili czy coś ;p ale teraz widzę że jednak caldari tez zajmuja się dronkami ;] bo jak dobrze lub nie zrozumiałem to dronki maja służyć do niszczenia mniejszych celów z którymi nie radza sobie rakiety służące do dużych okrętów? xD
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej